- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Nem tudom, hogy nálam miért megy, nálad meg miért nem. Biztosan van még valami olyan beállítás, melyet nálam már konfigurált valamelyik program, nálad viszont defaulton van.
Egyébként rengeteget számít, hogy nem töredezik az állandó swap. A régebbi gépem egészen turbóra kap, ha nem hagyom a Windowst szórakozni a swap fájllal. -
andorpapa
őstag
Hát én sokat foglalkoztam a kérdéssel, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha sok RAM van a gépben, akkor szinte minden meg van oldva.
Nálam 256 MByte RAM van, a swap fájlt állandóra állítottam (31 MByte, bár ennél kevesebb is lehet), és a system.ini 386Enh részéhez bekerült a ConservativeSwapFileUsage=1 sor. Nagyon sokat számít. A 3DMark 2000-ben teszteltem, és jobb eredmények jöttek ki így. Valamint sokkal kevesebbszer nyúl a vinyóhoz a Windows, kevesebb a kerregés, és általában (bár csupán minimális értékkel) gyorsabban jönnek be a dolgok.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest