- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Miután eltávolítottad az IE-t, visszatelepítheted és használhatod böngészőként, a lényeg, hogy ne integráltasd újra a desktopba, erre megy ki az egész játék.
-
sh4d0w
félisten
Szia karib. Valsz kézzel is meg lehet csinálni, ezt azonban én nem tudom megcsinálni. A 98lite nevű progival lehet még telepítés előtt megtenni. Két verziója van, Preview és Professional. Előbbi ingyenes, utóbbiért fizetni kell... :))) A Preview verzióval csak az IE integrációját lehet megszüntetni, a nagytestvérrel azonban nem csak ezt, hanem a ws által telepítéskor fel nem ajánlott eszközöket is ki lehet iktatni a rendszerből, pl. Scandisk for windows, Lemezkarbantartó... egyebek. Ha érdekel, dobj 1 mailt és elküldöm.
-
sh4d0w
félisten
Az IE-t 95/98/98SE alatt olyan frankón ki lehet vágni a windows-ból, hogy öröm nézni... Gyorsabb és stabilabb lesz a rendszer tőle, nem zabálja fel a memóriát. Amióta ezt megteszem, nem kaptam még kék halált.
-
sh4d0w
félisten
Van egy X-Setup nevű program, amivel mindenféle beállításokat lehet kényelmes felületen keresztül megbuherálni, amiket csak a registry buzerálásával lehetne. Itt van egy olyan pont is, amivel meg lehet a fenti dolgot magyarázni a Windows-nak. A programot CHIP CD-ken fellelheted, vagy próbálj meg rákeresni vhol a Hálón.
-
sh4d0w
félisten
Érdekes... Nekem fél giga RAM van a gépemben, a ws-nak meg van mondva, hogy amíg van szabad fizikai RAM, ne használjon swap-ot és akármit futtatok (Max Payne pl.), a swap mérete 0 byte...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- The Crew sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged