- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció!
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ...
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...
Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
-
durkonorbi
tag
Ha esetleg kellene valakinek mini házikó a laphoz, nekem van hp e-pc 40 házikóm... kényelmesen belefér a lap szerintem, ill. slim optikai meghajtó és normál hdd megy bele ... előlapi usb kivezetés is van rajta... elrendezését tekintve szerintem tök jó, és a szellőze is jól meg van oldva, szerintem akár full passzívban is elketyegne, de van benne egy nagyon halk venti is ... ha érdekel valakit, keressen majd meg privátban vagy emailben! Ott tudok fotot is küldeni róla....
-
durkonorbi
tag
Hello!
Nincs valakinek egy ilyen lapja eladó véletlen, aki megunta, már nem használja, váltana stb ..
Mert keresek, de ujat nem akarok venni ha nem muszály...
apropo, nem tudjátok véletlen, van hozzá olyan mod bios, esetleg progi, stb. amivel lehet downgradelni a procit? Mert gondolom alapból a bios nem tartalmaz ilyen opciót ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Asrock B360M Pro4 microATX
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged