Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Sir Psycho
üzenetére
Van még annál is olcsóbb: Bordoi mestertől vettem a házat, amelyet fentebb belinkeltem. 6,700 + 830 postaköltség.
A 17x17 centis lap szépen belefér (4 lyukat kell fúrni a ház aljába), de a hátsó ventilátort ki kell szerelni (egy kézmozdulat), mert épp a lap hátsó csatlakozópaneljére lóg. Én az elsőt is kiszereltem és felülről fogok beszerelni (belülre) egy 8 centis ventilátort, csak egyelőre fogalmam sincs, hogyan vágjak lyukat a ház fedelébe úgy, hogy jól is nézzen ki utána.
A benne lévő Delta táp 200 wattos, vagyis minden létező célra elegendő. Viszont kell venni hozzá 20-as hosszabbítót, valamint 4 tűs hosszabbítót is, mert az egészet ugye nem ehhez a laphoz tervezték. Ugyanezen okból a ház elején lévő nyílások az USB és audio csatlakozókhoz sem használhatók, mert ezek a csatlakozók az ebbe a házba való IBM alaplapon vannak.
A hosszabbítókkal együtt természetesen már nem olcsóbb a táp, mint az az FSP, amelyet kicsivel korábban vettem, viszont ráadásként van hozzá egy ház is.
Amúgy ajánlhatom Bordoi mestert, az üzletet korrekt módon bonyolította le. A házat duplán is becsomagolta kartondobozba, nehogy megsérüljön a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- ASUS routerek
- Gumi és felni topik
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest