Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Sir Psycho
üzenetére
Van még annál is olcsóbb: Bordoi mestertől vettem a házat, amelyet fentebb belinkeltem. 6,700 + 830 postaköltség.
A 17x17 centis lap szépen belefér (4 lyukat kell fúrni a ház aljába), de a hátsó ventilátort ki kell szerelni (egy kézmozdulat), mert épp a lap hátsó csatlakozópaneljére lóg. Én az elsőt is kiszereltem és felülről fogok beszerelni (belülre) egy 8 centis ventilátort, csak egyelőre fogalmam sincs, hogyan vágjak lyukat a ház fedelébe úgy, hogy jól is nézzen ki utána.
A benne lévő Delta táp 200 wattos, vagyis minden létező célra elegendő. Viszont kell venni hozzá 20-as hosszabbítót, valamint 4 tűs hosszabbítót is, mert az egészet ugye nem ehhez a laphoz tervezték. Ugyanezen okból a ház elején lévő nyílások az USB és audio csatlakozókhoz sem használhatók, mert ezek a csatlakozók az ebbe a házba való IBM alaplapon vannak.
A hosszabbítókkal együtt természetesen már nem olcsóbb a táp, mint az az FSP, amelyet kicsivel korábban vettem, viszont ráadásként van hozzá egy ház is.
Amúgy ajánlhatom Bordoi mestert, az üzletet korrekt módon bonyolította le. A házat duplán is becsomagolta kartondobozba, nehogy megsérüljön a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Windows Insider Program
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest