- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Hegyirabló #872 üzenetére
Akkor pl egy Strong Leap S3
-
Necronom
senior tag
válasz
Hegyirabló #872 üzenetére
Letoltott tartalmakhoz szvsz jo valaszas az S905x3, vagy S905x4 SOC-cal epitett boxok. pl az X96 kinai ize...vagy ha valami mas, akkor a ma preferalt (jovo heten mar mas lesz) STRONG es persze egy Kodi
Ezek mar (a 4/64-esek) boseges eroforassal rendelkeznek, hogy droid alatt is jofele lejatszas legyen, de kb 5 perc telepiteni egy memo kartyara egy CE, de csak tenlyeg letolott tartalmakra
A tartlamak lehetnek akar egy USB HDD-n, vagy serveren is
(nalam igy megy evek ota) es semmi probelma nincs, pedig 3 TV van a csaladban -
Necronom
senior tag
válasz
Hegyirabló #853 üzenetére
Neked egy sima Andoidos TV box bosegesen eleg lenne
Ha a miniPC draga, akkor feledd el a windowst -
Patice
nagyúr
válasz
Nem miniPC, de erre egy Google Chromecast with Google TV 4K általában elég szokott lenni.
Én Plexet használok mellé, hogy bárhol tudjam nézni. -
wipes
senior tag
válasz
Hegyirabló #866 üzenetére
Újonnan sajnos tényleg az, használtan sikerül venni egyet nagyon olcsón
-
azbest
félisten
válasz
ha letöltött fájlokat nézel és semmi extra igényed nincsen azon kívül, hogy van hang, van kép, akkor valsz teljesen jó lesz egy minipécé. Speciálisabb igény alatt azt értem, hogy sokcsatornás hang, hd hang, licesnzes spéci hangformátumok térhatáshoz meg 4k és képkockaszámhoz igazodó képernyő képfrissítései frekvencia.
Streaming szolgáltatókat pécén vagy böngészőből vagy némelyiket winsows store appból lehet használni. Fullhd-ban valsz szoktak működni, magasabb igénynél már külön igénylistájuk van a számítógépre, másolásvédelemre, videokártyára.Valamelyik n100 procis gép jó lehet, ami épp olcsóbban megszerezhető. Van ami bővíthetőbb, van ami nem annyira. Aliexpress 150 dolcsi alatt is akad, itthon asus / asrock gépek akadhatnak, de drágábban. Használt márkás (hp, dell, lenovo) minipécék vannak még 40-50 körül is, alap fullhd videójátszásra valsz elegek i5 7edik generáció procival is már, max win11 helyett win10 a max vagy linux.
Manapság a streaming miatt inkább egy hivatalos androidtv box vagy amazon firetv stick jobb médiajátszó, de pláne streaming eszköz, mint egy pécé. Ráadásul elég olcsók is, mert 20-30 ezer közt vannak már. Ha fájlokat is le kell játszani, akkor meg nas-ról hálózaton át kodival a tévére dugott stick/box-on.
-
wipes
senior tag
válasz
Szia!
Én egy ilyet [link] használok félig okos tv mellé - amihez van app, az is elég béna sajnos.
Legkisebb, 2 magos pentium cpu/8gb ram/120Gb m2 (nem nvme) ssd, win 11pro - csak streaming megy rajta, és max full HD-ban, ezzel tökéletesen megbirkózik.
-
vacs
veterán
válasz
Hegyirabló #861 üzenetére
Azt írtam, hogy a médialejátszós topikban nem kérdezted, akkor hogy kapnál választ!?
Vagy a tavaly márciusi kérdésedre gondoltál? -
vacs
veterán
válasz
Hegyirabló #857 üzenetére
Igen, tudok olvasni és legtöbbször a szövegértelmezés is megy!
Mivel nem tudod mire van szükséged, azért linkeltem a megfelelő topikot, illetve írtam, hogy mi az a proci (integrált igp-vel), ami már hibátlanul viszi a 1080P-t!
-
szkutyi
addikt
válasz
Egyébként zidoo z9x..bátran ajánlom!
-
szkutyi
addikt
válasz
Tbao t8 plus van nekem.4k hdr simán megy.
N100 proci 16gb ram 512 ssd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest