- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Linux alapút próbáltunk egyik barátommal, de folyamatosan csak a szenvedés volt a beüzemeléssel, végén már csak arra nem sikerült rájönni hogy külső hálózatról hogy érem el és itt sok óra után feladtuk. Jó lesz a Windows, azt legalább ismerem és könnyű minden rajta.
Szóval felraktam a Windows 10 Enterprise LTSC-t. Ide Teamviewer, Plex,
Torrentmegy rá és innentől jó lesz nekem, csak az energiagazdálkodást szeretném jól belőni, hogy feleslegesen ne fogyasszon.
Köszi!#925Patice
Köszönöm, ezeket kibogarászom akkor ha gép elé kerülök! -
Hegyirabló
veterán
Írtam, hogy nem kérdeztem? Hol? Márciusban már másodszorra kérdeztem ott. Elsőre sem kaptam választ. És ahogy leírtam, mások sem, hiába kérdeznek. Te sem kaptál ott választ minden kérdésedre, nem is erről szól már az a topik. Felesleges időpazarlás, főleg akkor, ha már nem is akarok asztali médialejátszót, mert a mini PC-t sokkal alkalmasabbnak tartom, ha másért nem, mert Windowsos, ilyen olyan kókány Android vagy akármi helyett.
-
Hegyirabló
veterán
Nézegettem egy rakás médialejátszót, de igazán jót nem találtam, bár van topikja is, ott a fórumtársak elég jól elbeszélgetnek egymással, de nem ajánlanak lejátszót.
Ezt olvastad?
Egyébként milyen információ kellene azon túl, hogy FHD filmeket akarok nézni róla? Mit számít, hogy milyen tévé? Nyilván ha nem alkalmas filmnézésre és Youtubera, akkor nincs internetkapcsolata, tehát kizárásos alapon HDMI-vel fogom nézni a filmeket. Nem?
-
azbest
félisten
ha nincs semmi spéci képessége, pl lcd információs kijelző vagy hasonló, akkor az alap dolgokat mindet ismeri a win11 (letölti ő a drivereket). De akár azt is lehet, hogy a gyári ssd-t kikapni és félretenni (ha nonamebb, lehet amúgysem olyan megbízható és sata m.2 ahogy látom)
és betenni egy másikat beleEnnél a gépnél kicsit nehezebben hozzáférhető az ssd, mert az alaplap hátulján van és egy fólia takarja a csavarokat. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged