- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beszívtam én is a de.gmtec.com "fake EU store"-os rendelésemmel a vámot. Visszaolvasva a topicot (tudom, rendelés előtt kellett volna, de már késő bánat..
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.A számlán ugye el fog bukni, mert 445 EUR volt a tényleges végösszeg (2db gép), a kínai meg 2db csomagban adta fel, mindkettőnél 80 USD-t adott meg a fuvarlevélen. Ez is szép lesz, mivel kétszer kell csatolnom, remélem egyértelmű a vámosoknak, hogy ez nem 2x445 EUR

Meglátom mit válaszolnak a kínaiak, addig a DHL-es vámkezelős oldalt nem nyomogatom végig (elvileg még van időm). Ha van update akkor megírom, addig is ha van valakinek friss tapasztalata GMKTEC/DHL-el kifejezetten, akkor jöhet tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Tesla topik
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Futás, futópályák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer PC - I9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), látom, hogy többeteknek is volt gondja ezzel. Az eltérés annyi, hogy nálam már DHL van, nem Fedex. A csomag még nem érkezett be az országba. A Gmktec-nek írtam gyorsan, meglátom mit válaszolnak. A DHL-nél csak ezeket tudom választani: magánszemély, cég, nem veszem át. Magánszemély választása esetén nem kérnek semmit, csak lakcímet, termék megnevezést, és a vásárlás visszaigazolást, amin látszik a vételár. Szerintem ez a Fedexes "ők intéznek mindent" opciónak felel meg amúgy, de ez mindegy is.