- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- iOS alkalmazások
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Crimson Desert
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Eladó PC Build!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest