- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzimo53
tag
válasz
imibogyo #41449 üzenetére
A belinkelt komment másik forumtársával üzletelek épp egy picopsu-t, kicsi a világ
Az xbox tápegységet meg külföldi forumon láttam mint alternatíva.203W 12V tápról van szó, a vezetékekkel talán kell majd mókolni kicsit, de 2000 Huf tudok egyet, szerintem megéri kipróbálni, ha nem akkarja az igazságot akkor a marad a LED táp. Nekem napi max 3-4 órát megy a gép, szinte csak este fele.
-
szzimo53
tag
válasz
imibogyo #41442 üzenetére
+ FA házas konfig nagyon bejött, írhatnál róla milyen cpu és hűtő + vga és hűtő van benne, érdekel most ez a passzív dolog, készülne egy ilyen gép ami kielégítene egy koca játékost is. Nem tudom hogy melegedne a dolog és meddig bírná. Egy i3-6100t/i5-6600t 35w és egy gt 1030 passzív 35w tervezek (talán 1050 75w+aftermarket passziv hűtő) és hát ehez jönne ez a kis passzív táp
-
szzimo53
tag
válasz
imibogyo #41442 üzenetére
Nagyon köszi az írást, új vagyok a témában de most megvilágosodtam mint anno Buddha
Énis a keresgélés alatt a ledes tápegységeknél kötöttem ki, de találtam egy titkos tippet..régi Xbox 360 táp, van belőle 203W-os és ezis 12V és olcsó pénzért beszerezhető mert már vagy 10éve dobták piacra, csak kell egy 1000ft átalakító a végére.
Ui: Olyan 180W paneltápot meg hasonlóakat hol tudtál beszerezni?
(only ebay?)
-
szzimo53
tag
Üdv. Picopsu témában kérdeznék.
1. Adott egy 160w-os darab, ha jól értelmezem ezeknek magas a hatásfoka (95%) tehàt 150+ W-ot is tud. Tehát ha van egy rendszerem ami kb maxon 120w kajál (35w cpu,30w vga,ssd,ram...) akkor azt simán bírnia kell.
2. Alaplapon keresztül kihajtja-e a vgat? Gt 1030 30w nem kell tápcsati, vagy lehet hogy Gtx 1050 lesz. De ha kellene tápcsati a rajta lévő molexel megtudom-e hajtani?
3. Ha 160w tud a táp akkor hozzá minimum 160w-os dc táp kell? Néztem 150w ac/dc-t de gondolom akkor annyival kevesebbet tudna a rendszer. Tehát érdemes lenne 160w+ hozzá. (Xbox 360 fat 175w/203w táp olcsón?) -
szzimo53
tag
Mennyire szerencsés a tápot és a cpu hűtőt egymástól 2cmra rakni arcal egymásnak pont a kétventillátor. Máshogy elhelyezni nem lehet esetleg a tápon fordítani de akkor meg a házfal van 2cmre.
Értem én hogy mini itx na de ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged