- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
wdyfys #50187 üzenetére
nagyon komoly vezénylő
LEGO never dies!
csináltam ma egy L9x65 - L12 GE összehasonlítást (tesztnek nem nevezném), a végén összeszerelésnél lőttem egy képet dedikáltand neked, szerintem díjazni fogod
- környezeti hőmérséklet végig egyezett: 21,5°C
- alul befújásra van egy A12x15 PWM, más venti nincs. az SF600 többnyire passzív terhelve is
- a tesztek között volt minimum 30-40 perc és szerelés, így kvázi nulla termikus állapotból indultak mindigaz eredmények érdekesek, összességében az L12GE-ben nincs óriási tartalék az L9x65-höz képest. idle mintha kicsit kiegyensúlyozottabb lenne, terhelve 4-5 fok a hátránya az L9-nek. asztalon mindkettő 45-55 között mozog. játék alatt hasonlóan teljesítettek, az L12 picit jobb volt, de az L9 jelentősen hangosabb. validáltam a sok helyen hivatkozott szélzajt is az L9x65-nél, durva valóban a Ghost esetében, hogy 1mm-re van az oldalfaltól az A9x14.
L12 GE, Cinebench R20 2. mérés - 79°C
L9x65, Cinebench R20 2. mérés - 84°Caz L12 egyértelműen halkabb a B9 ventivel, mint az L9x65 a slim 90mm-vel. utóbbi is egy remek kis hűtő, a korlátlan ram-clearance nagy előnye. viszont az L9a/i verziókkal szemben nincs esélye, azt a plusz pár fokot bőven megéri, hogy alacsonyabbak 2 centivel szerintem. az x65 oda lehet jó, ahol minden fok számít és van 66mm-ed (bár egy C7 is megfontolandó akkor már).
ami nagyon érdekes, hogy az összes GPU hőmérsékletem 2-3 fokkal hűvösebb volt az L9x65 mellett. ram, vrm, gpu egységesen. szerintem az L12 nagyobb súlya és hőtehetetlensége az oka, ha bemelegszik üzemi hőfokra, illetve kevesebb levegő marad sokkal a házban az L12 mellett.
-
duo
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
wdyfys #50105 üzenetére
paralel nézegettem Master-rel, HWinfo-val és GPU-Z is szokott futni, nagyjából konzisztens nálam. érdekes módon, 21-25 fok között van a szobahőmérsékelt augusztus 30plusz és október 10° alatti időben, ehhez képest a CPU és GPU hőmérsékleteim nem változtak. valószínűleg egy óra alatt felmelegszik a ház és elér egy idle "termikus egyensúlyt", amin a szobai 2-3 fokos változás sokat nem lendít.
-
válasz
wdyfys #50099 üzenetére
Ezek a formák tetszenek nekem is, én sati ghost S1-ét vettem meg, aztán visszautalta az árát, amikor kiderült, hogy karcos, meg a talp is lejár(ismer már engem
, a tökéleteset keresem). Örülök, hogy hoffmann_ itt van és megosztotta, hogy mennyi problémától mentett meg. Sajnos nincs olyan, hogy kis helyen legyen, brutál proci, VGA és teljesen hűs. Ha mégis, annak olyan ára van, amit azért nem sokan fizetünk meg(130eFt egy rohadt gépház és még csak közel sem tökéletes!). Mission impossible
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged