Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdyfys
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Köszönöm!
Sajnos egy ideje megint irodai potkány lettem, nincs már HomeOffice, így nem élvezhetem egész nap az otthonom nyugalmát.
Asus VG249Q. FHD, 144Hz, GSync compatible. Néhány hete csíptem meg Edigital leárazáson nagyon olcsón. Előtte 27 inches 2K-s 144Hz volt, de egyrészt annak a használt árát visszafektettem az SFF-be, mert mATX eladásból nem lehet SFF-et finanszírozni. Másrészt a 65cm mély asztalon a 27" bizony túl nagy volt játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő