- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdyfys
csendes tag
válasz
hegegabi80 #50148 üzenetére
-
wdyfys
csendes tag
válasz
AxBattler #50142 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos egy ideje megint irodai potkány lettem, nincs már HomeOffice, így nem élvezhetem egész nap az otthonom nyugalmát.Asus VG249Q. FHD, 144Hz, GSync compatible. Néhány hete csíptem meg Edigital leárazáson nagyon olcsón. Előtte 27 inches 2K-s 144Hz volt, de egyrészt annak a használt árát visszafektettem az SFF-be, mert mATX eladásból nem lehet SFF-et finanszírozni. Másrészt a 65cm mély asztalon a 27" bizony túl nagy volt játszani.
-
-
wdyfys
csendes tag
válasz
hoffman_ #50098 üzenetére
En mar majdnem feladtam es NR200 lett belole. Veluk leveleztem is egy sort es a jovo het folyaman landol az elso adag a hazai disztriknel. De annyira vagytam a sandwich form-ra meg a 7 literre, hogy vegul csak kikohogtem az arat, legyen az barmennyire is pofatlanul sok.
-
wdyfys
csendes tag
válasz
hoffman_ #50096 üzenetére
Komolyan, szerintem a shroud. Tegnap amikor becsavaroztam, en is nagyot neztem a kulonbsegen. Anelkul nekem is 50 volt idle. Igy ugye a cooler kozvetlenul a szabad levegot szivja be. Plusz a haz anyagaban is huvos. r/sffpc-ben kaptam a tippet. Kulfoldrol akartam rendelni, de stlfinder segitett. Picit a hetvegen leveszek majd a feluletebol, mert kb. 1mm plusz van benne, de ez annyira keves, hogy felment a haz oldala igy is eroltetes nelkul. Csak igy van egy pici res. Az amator OCD-mnek nem tetszik. Amugy Ghost volt a no1. vagyam, de kb. eselytelen jelenleg. DanCase meg pont volt CaseKing-en vegre. Most meg azon gyozkodom magam, hogy nem kell egy Asetek AIO bele. Pedig izgi lenne.
-
wdyfys
csendes tag
válasz
hoffman_ #50094 üzenetére
4.2/1.331V
Masik oldalon egy EVGA 2060 Super, ami szinten nem egy temp problemas kartya. Most 22,8 celsius van a szobaban es 43-44 kozott ingadozik a Ryzen. Plusz nagyon, nagyon sokat szamit a CPU shroud a Noctua-n. Egy forintjat sem bantam meg. Egyebkent BIOS-ban van vezerelve a ket fan es ilyenkor 20%-n mennek. Es zero, de szo szerint zero hang. Kozben a billentyuzetem is csereltem Red switch-re, igy feleseg kompatibilis lett a Battlestation. -
wdyfys
csendes tag
válasz
shteer #50089 üzenetére
Cryoriget hasznalsz ha jol latom. Mit gondolsz rola? Sokat vacillaltam a Noctua L9, Cryorig C7, Alpenfohn Black Ridge harmas kozott, vegul Noctua lett. Fontos volt a keves zaj. Ryzen 5 3600 felett van. Ma reggelig 50 fok volt az idle. Aztan az iment beraktam a 3D nyomtatott shroudot, ami 10 fok minuszt hozott. Jelenleg 40 es 42 fok kozott ingadozik 22 fokos szobaban. Ami nagyon jo. Majd hetvegen jatek alatt is tesztelem. Illetve majd hetvegen le kell picit csiszolnom belole, mert egy hangyanyit eltartja az oldallapot. De nem veszesen. Penteken epult meg, de nagy a szerelem. mATX-rol erkeztem.
-
wdyfys
csendes tag
Sziasztok!
Dancase A4 valakinél esetleg? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest