- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
5GHz-en is hajtjak ezeket a procikat az Asus Z97-i Plus alaplapokba (overclock.net) szoval nem kell aggodnod siman menni fog a 4.2 a z170-be, sot. en pl konkretan 4.5 GHz-en hasznaltam.
Az MSI egy fokkal gyengusabb mint az Asus megoldasa (VRM hang DB rovidebb m.2 support etc) viszont kozel egy arban van az Asus-al. (jo most per pill lehet nem, en 55K-ba rendeltem)Elozo konfigom:
SilverStone SG13
i5-4690K (4.5@1.155v)
EVGA GTX970 1500MHz GPU -
Bit-tech.net-en tesztelték, OC-vel is, és elég jól szerepelt:
"We had our reservations pushing things too far, but the power circuitry is well catered-for cooling wise, so when 4.6GHz proved to be no problem, we went for 4.8GHz too. Amazingly, not only were things stable but like other Asus Z170 boards we've seen, the Z170i Pro Gaming didn't need a sky-high voltage either, with just 1.32V needed for perfect stability."Ez alapján a 4.2 kis szerencsével meglehet akár feszemelés nélkül is.
Persze azért egy masszívabb CPU-cooler ide is elkél, olyan, ami az alaplapot is fújja.De ha ennyire fontos a procierő, akkor eetleg gondolkodj el a kifutó s1150 szérián is: MSI B85I Gaming (többen is használják itt tuninggal, keress rá) + hozzá apróról egy i7, és árban kb. ugyanott vagy.
-
-
mrbig25
őstag
Szerintem teljes mértékben vállalható. Rég volt már az, amikor az Asrock ócska és rossz lapokat csinált.
Korrekt a felszereltsége, normális hűtés van rajta és ugyanúgy 3év garit kapsz rá, mint az Asusra.
Én tavaly szeptember óta Asrock ITX lapot használok /H61-et, amit nemrég cseréltem H77-re/ és teljes mértékben elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest