- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Garfield.37 #55339 üzenetére
Parancsolj, pár normális SFX táp:
Kolink KL-SFX-350
CHIEFTEC Smart 350W (BFX-350BS)Háznak meg inkább egy Raijintek Metis Plus, SILVERSTONE SG05, vagy SG13.
-
flashpointer
őstag
válasz
Garfield.37 #55336 üzenetére
ha ar-ertek aranyban a legjobbat keresed akkor matx iranyban kell keresni, mitx nem a koltseghatekonysagrol szol.
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55336 üzenetére
Mondjuk én sosem vettem tápot a 23-30 ezres árkategóriában, nem teljesen bízok azokban. De ez lehet, hogy csak az én mániám
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55334 üzenetére
Nem tudom, mi számít drágának, de pl ez a 650W-os CoolerMaster SFX táp nem drágább, mint amit vettem korábban ATX-es, ugyanilyen teljesítményű 650W-os Be Quiet tápegység.
És mindkettő minőségi, megbízható tápegység.... -
flashpointer
őstag
válasz
Garfield.37 #55328 üzenetére
ha vga lenne bele melle akkor abban a hazban az atx tap az elegge hanyagolando, ha meg nem kerul bele kari akkor meg minek akkora haz.
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55328 üzenetére
Ez jó kis házikó, csalódásmentes dolog...
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55326 üzenetére
Látom már, érdekes koncepció, sose hallottam róla... Igaz jó 10 éve ITX vonalon vagyok, ezeket a nagy házakat látva még az utca túloldalára is átmegyek!
-
Rick4
félisten
válasz
Garfield.37 #55323 üzenetére
Ebbe, meg úgy általában véve semelyikbe se tudsz két "gépet" betenni, mivel az io shield rész (hátul a kis tégla alakú fémlemez) csak egy helyre passzol, a házon ennek egy nyílás van, így csak egy alaplap fér el, itx-nél elég szellősen lesz, de ettől még nem tudsz kettőt beépíteni.
-
Francia91
veterán
válasz
Garfield.37 #55320 üzenetére
Nem nagyon tudjuk, hogy milyen gépet építenél bele. Dedikált VGA lesz-e, vagy csak IGP pl. Fekvő vagy álló ITX házat szeretnél, stb
CoolerMaster NR200P pl egy nagyon jó kis házikó, jól szerelhető, és erős hardver építhető bele normális hűtőkkel.
De ez csak az én ajánlatom, rengeteg opció van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest