- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionskull
tag
Köszönöm! Tényleg csúcs kis barebone, az ára sem vészes.
Amit még lestem az az Intel Nuc gépek Iris 655-el, de az közelében sincs a Vega 11 teljesítményének ha néha játszadoznék. A paneltápos megoldástól nem idegenkedek, csak 120W minőségi felett elszabadul az árazás nagyon, Akygát meg nem akarnék mondjuk.
Bár azt hiszem az mITX is elég kicsi lesz nekem, házat még nem tudom... Eddig normál ATX towerem van, szokásos 400mm+ magassággal. Szóval kéne valami cube, amibe elképzelésem szerint egy 2400/3400G menne bele, vagy kivárom a tavaszt, hátha jön új apu.
Lapnak Biostar X470NH egyenlőre a kiszemelt.
Amikkel még szemezgettem ház ügyben:
Antec NSK-2480: Elegáns, fekvő ezüst, jó kis tápegységgel. Mondjuk nem annyira klasszikus mini pc ház, asszem állítani sem lehet.
Silverstone Sugo-SG05/13, ezekbe BQ Sfx 300W vagy Silverstone Strider menne elképzelésem szerint. Háznál nem mennék 20k fölé nagyon, tápegység sem kell nagy, esetleg valami max 450 Gold, ilyesmi.
Esetleg Thermaltake core V1? Nem vagyok megkötve tápegységgel, hely is akadna.
Pofás, nem hivalkodó kis törpét tervezek ami aránylag csendben képes jó teljesítményt leadni, nem kell fényorgona.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asztalos klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest