- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
<MZ/X> #18536 üzenetére
De. Kb akkora, mint egy Prodigy fülekkel (250 x 404 x 359 mm - 36,25l) a hátára állítva, csak majd 8 cm-rel keskenyebb (173 x 350 x 400 mm - 24,22l).
(#18537) 30z.Samu: Maga a TFX táp a házba még csak-csak befér, ám míg a CFI-S150X-ből az alaplap felé néz a kábelezés, addig a TFX-nél a házad oldallapja felé állna. Pont amerre amúgy is hosszabb 25mm-rel (már feltéve, hogy a 150 x 65 x 65mm-es méret helytálló a meglévő tápodra vonatkozóan).
-
sb
veterán
válasz
<MZ/X> #18422 üzenetére
De, belemenne, és nem is égne szét.
Csak annyit mondok, hogy:
1. Ehhez kell egy jó szellőzésű ház, mint a Node 304. Jópár ház kiesik szerintem ezen oknál fogva.
2. Plussz még így sem lesz olyan hűvös, mint egy normál házban. De ha nem zavarnak a meleg ámde nem káros hőfokok, esetleg kicsit hangosabb ventik akkor ezzel sem lesz gond.
3. És még így is viszonylag nagy a ház. Legalábbis nekem ITX-mértékben nagy.Ez egy 20L-es ház kb.
-
sb
veterán
válasz
<MZ/X> #18406 üzenetére
Ennyi cucc csak nagyobb ITX házakba fér bele, amiket linkeltek. Őszintén szólva én még abba sem zsúfolnék be ennyi wattot. Igen meleg amúgy is az új széria az AMD-nél ahogy láttam - sőt még talán hőmérsékletfüggő is a turbo? Ebben nem vagyok biztos.
Nyilván jó szellőzéssel menne a gép, de komfortos szerintem nem nagyon lenne. Se hangra, se hőfokra és - legalábbis nekem - ez már méretre sem az.
Persze azért még mindig jobb, mint egy midi torony... -
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest