- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
válasz
protegeone #18979 üzenetére
neeeeemmmm
e-péniszde jól hűt, 1 óra wot 38 fok így...
-
iwu
addikt
bocsi a tré minőségű képekért, de az első "végleges" állapot kialakult. (telefonnal készültek, tré fények mellett)
Hiányzott a vízhűtésem, így e-pénisz növelésnek kapott a mugen 3-mat
Nőgyógyász szakvizsga nem árt a szereléshez
bal oldal:
felülről:
jobbról:ami fejlesztési javaslat lenne a nodehoz: alul procihűtő szerelőnyílás nem ártana, 4 csavar + egy vágás megoldaná. a táp porszűrője könnyen kiesik...
a fractal 14es ventit kicseréltem a scythe ventire, hogy az alaplapi cpu vezérelje. a ventit mivel közel van, feleslegesnek tartottam a bordán hagyni. Majd tesztelem, beválik-e így. Viszont hangos, tehát vmi áthidaló megoldás kell...
amúgy egész jól maradt hely még...ha nem viszik el a maradék vizes cumóm, lehet kerítek aegy 12v14cm-s radit
-
iwu
addikt
nálam a lap + proc, asztalon telepítek épp
este szerelés, csak ma karácsonyi buli van...
-
iwu
addikt
nah, megjött a node
gyönyörű, igényes...
sajna nem figyeltem a pcx szállítási határidejét, így lapom procim még nincs
viszont szárazpróba volt, kényelmesen elfér a hx450w táp a sapphire dirt3 edition 6950 mellett
remélem holnap megjön a lap+proc, mert postázom a régit...
képek lesznek majd. -
iwu
addikt
minden berendelve, holnap este jó esetben össze tudom rakni
részletek akkor
-
iwu
addikt
srácok, árulom az atx coe-i5-öm...
tehát itx projekt lesz.
milyen alaplap/proci párost javallanátok a 6950 mellé játékgépbe?
keret, a fractallal együtt 100K bruttó mondjuk, de ez már a vége.
Hűtést még nem döntöttem el, de lehet marad a lég. van valami bevállt olyan "álló" hűtő, ami a házventik szélirányával azonos és nem merőleges rá? (ilyesmi)
1155 olcsóbb jóval, mint a 1150...(1156-om volt, amit az intel hamar kivezetett, és ezért tartok a 1150-től...)
Üdw,iwu -
iwu
addikt
skacok, tudtok boltot, ahol esetleg meg lehet nézni ezeket a házakat?
Speci alapján pont beférnék a node-ba, de lehet, marad a prodigy...csak jó volna látni őket élőben... -
iwu
addikt
nem rövidet: saphire dirt3 edition
-
iwu
addikt
válasz
rover45 #18739 üzenetére
meg most nézem, azért ez a bitfenix nem kicsi...itt van mellettem egy dell vostro desktop, a bitfenix ház 10cm-vel szélesebb és vagy 7-tel magasabb...
Lehet, hogy vmi korrekt léghűtés lesz és a méret miatt egyelőre a node a nyerő
Tudtok olyan boltot esetleg, ahol meg lehet nézni őket élőben? -
iwu
addikt
válasz
rover45 #18732 üzenetére
jaja, néztem , jópofa. thx.
Esetleg fractal nod 304-ről tapasztalat. bitng szép ház...(#18733) FlasH-BacK Az asrockot az iponos szervizesek nekem ajánlották...
-
iwu
addikt
hali,
volt már pár mini-itx cumom, de most magamnak hosszú távra tervezek
Házat keresek mini-itx-hez.
Elvárások: 6950 2 slotos vga-m van, az férjen bele.
Van egy Corsair atx moduláris tápom, nem akarom lecsrélni azt sem. Igény szerint akár egy duplaradi víz belemenjen - de ez nem kritérium. Csend és jó szellőzés fontos. Optika nem létszükség és a 3,5" hdd hely sem, de ha egy van, az már kafa.
Ár...
Jó kérdés, a héten adtam el az obsidian 800D-met (kell otthon a hely...) - tehát ha arról van szó, megfizetem a minőséget...persze occsóó lehet, ha az is jóSzóval pls ajánljatok ennek megfelelően a GYAKORLATBAN is bevállt házakat!
Köszönöm,
iwu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest