- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
slashing #10489 üzenetére
Nekem nem volt fent semmi codec. Vitte nekem is az mkv-kat 85%-os prociterheléssel, de ha bekapcsoltam az XBMC-ben a DXVA-t, akkor 60 körüli lett, viszont a kép nem volt jó. Szóval a videókkal nem volt gond, de AMD fronton talán még játszani is tudok a géppel, mert erősebb a prociban lévő GPU.
-
kzkz
őstag
válasz
slashing #10485 üzenetére
Hát az eden el se indult valahogy, mondjuk vnc alól irányítottam a gépet, de a 10.1-es verzió úgy is ment.
Viszont ma eladtam a gépet (remélem ki is fizetik
), úgyhogy visszapártolok az AMD-hez, azt hiszem FM1-es Asrock A75M-ITX lesz, ez az egyetlen ITX-es FM1-es lap amit találtam, és mellé lehet, hogy az A4 helyett A8-as proci lesz, mert úgy látom, hogy azzal el lehet játszani 1440 körüli felbontásnál, és nem fogyaszt 110W-nál többet a gép.. Még melléfér akár egy 65W körüli VGA is később...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
slashing #10479 üzenetére
Amikor megveszem a Shuttle-t, kiderül, hogy befér-e neccesen az ATX tàp. Képek és spekulàciók alapjàn bele, bàr akkor közel lesz a VGA. Procin H60 vízhütés lesz, de majd kiderül, mi, merre, hàny méter.
Szerk: 55ért vettem egyszer hasznàltan 3év garival én egyszer összedobtam a gépet csak. Szóval 54ezer. -
-
kzkz
őstag
válasz
slashing #10264 üzenetére
basszus, ezt jobb ha nem látom meg, 1 hete vettem
egyébként lehet, hogy csak 1db lesz ennyiért. story: vettem a sapphire lapot náluk 28e környékén, valószínű ez volt az utolsó, mert utána egyből 40e lett az ára. majd visszavittem hozzájuk bioshibával, két napra rá újra 28 lett az ára...
-
Otes
tag
válasz
slashing #10238 üzenetére
Néztem az a házikót nagyon tetszik
nekem 9e ft volt a beépített psu-val
jobbat nem találtam árban.
az passzív cpu hűtés volt az egyik ok az atom+ion páros mellett.
ssd+passzív táp+passzívhűtéső proc-vidbár 1* megszívtam nyáron felment 120c°-ra fura volt hogy miért szaggat a videó.
azóta 90C°-nál bekapcsol egy 12cm-es venti min fordulaton
-
kzkz
őstag
-
-
toldy
őstag
válasz
slashing #10150 üzenetére
Én csak olyat találtam ami noti odd helyére való. ( szóval nem sima sata van a végén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged