Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

Nekem most egy ilyen jár a fejemben 150W Fortron Flex ATX FSP150-50TNF ez ventillátor mentes vagy ugyan ez 120W-osan csak nem igazán találok rendelési lehetőséget, meg a 120-asról nem találok kábeles képet, azt meg nem hiszem el hogy 1db 20 pines csatija van meg 1db molex...

Az a baj hogy figyelmetlen voltam ház rendelésnél mert elég lett volna a 110W-os paneltápos ház de akkor valahogy észre sem vettem hogy létezik ilyen most meg itt vagyok egy 150-es ventilátorossal ami nem mondom hogy hangos de jön ki onnan is hang meg a pocihűtő fölött is van egy 10x10 cm lyukacsos rész ahonnan szintén jön ki a hang és így már egy halkabb filmnél időnként hallani lehet + még közel is vagyok hozzá.

Pico psu-t ha akarnám se tudnám beszerelni rendesen mert vagy megfúrom a házat amit nem akarok vagy rövid a vezetéke, paneltáp elférne ugyan de szintén fúrni kéne meg a gép hátuljára valami lemezt vágni meg ilyen kókány munkák és egyik megoldással sem jönnék ki olcsóbban mint egy új ugyan olyan táppal csak venti nélkül...

Lehet úgy járnék a legjobban ha eladnám és vennék egy újat csak már nem ilyen táppal....

(eléggé lelombozott a dolog, azt hittem hogy összerakom és évekig hozzá se nyúlok, erre 2 hét után megadja magát vinyó meg tápot kéne cserélnem :(

Új hozzászólás Aktív témák