- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
sp@rtan #8625 üzenetére
- Gigabyte GA-H67N-USB3(-B3) lapra csak úgy fér el a Big Shuriken, ha nem teszel a PCIe slotba semmilyen kártyát, mert kitakarja, tehát nem ez a hűtő kell neked. Ezek viszont elférnek a VGA mellett: [link] (Lehet, hogy Shadowman360 a kisebbik Shuriken-re gondolt)
- Létezik HD5770 és HD6850-ből is single slot-os változat. XFX, Powercolor
- H67-es mini-ITX lapok közül a Foxconn H67S-en a CPU foglalat távolabb van PCIe síntől. -
Shadowman360
csendes tag
válasz
sp@rtan #8623 üzenetére
Hello.
Elfér a big shuriken, nemrég adtam el egy sg 05-öst, negativ csak egy dolog jut eszembe, nem a legjobb a hütése, én megforditottam a házhütöventillatort, hogy kifelé szivjon, igy nyertem pár fokot. Atx táp nem jó bele csak a sajátja, itt a linken a konfogom ez volt benne, most egy mx31-ben van egy atx fsp táppal, nem a gyári codegennel, ez lehet még számodra alternativa, de csak egy slotos vga megy bele 5770 nem max 5570, vagy gt240.
[link] -
Pista0001
addikt
válasz
sp@rtan #5555 üzenetére
Végre valaki eltért az Intel féle "referencia" dizájntól és a procifoglalatot a rendes helyére tette, nem a PCI-E mellé.
HeavyToys: Valami hasonlót tervezgetek én is erre a célra, csak más gyártótól származó alaplappal. Amíg nem lesz átfogó, más termékekkel összehasonlítható teszt addig nehéz megmondani mire lesz elég, de szerintem legkésőbb a köv. hónapban okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged