- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
válasz
user137 #7154 üzenetére
ájj, de tudtam.
viszont nem véletlen ilyen olcsó a táp, a srác kutyája megrágcsálta a vezeték végét és össze van szig-szalagozva. továbbá, nincs rajta 4 pines csati a procinak, hanem kell egy átalakító egy molex-ről, ezen kívül SATA sincs rajta. ráadásul 5A-es a cucc. így már nem is olyan jó vétel...
-
CséZé
őstag
új téma van!
úgy néz ki, hogy 8k-ért tudok venni 90W-os pico psu-t, külső adapterrel együtt. már csak az a kérdés, hogy ebben az esetben milyen házak jöhetnek szóba.
-
CséZé
őstag
hááát, nem tudom. elég alacsonynak tűnik az a hűtő. csak már lehetne kapni és le tudnám mérni milyen magas.
más tippem nem nagyon van ház ügyileg. esetleg Antec ISK 100. vagy az Akasa-t nem lehetne megoldani valahogy, hogy azt a lemezt kivenni, de a winyót valahogy mégis elhelyezni benne?
-
CséZé
őstag
házban nem állok valami jól még mindig.
azt mondja, hogy ugorjunk a 20k körüli házakhoz. ennél feljebb már tényleg nem megyek.
de mit érdemes nézni? Antec ISK100 esetleg? Az Akasa a favorit még mindig csak nem tudom, hogy elférne-e benne gond nélkül a winyó és a hűtő. -
CséZé
őstag
Szerintetek egy Akasa Crypto-ba vagy egy APlus CS-160-ba belefér az i3-2100T hűtője?
-
CséZé
őstag
megőrjít ez a várakozás... de nekem mindig az kell, ami nem kapható...
-
CséZé
őstag
na ott tartunk h lassan gondolkodnom kéne, hogy milyen házat vegyek.
szempontok:
- 15k környéke táppal együtt
- 3.5"-es winyó fogadás
- kis méret
- ne legyen teljesen gagyikb ennyi egyelőre. valami tippek?
-
CséZé
őstag
utánakérdeztem az USA bazárban, a Habey háznak. nos, 28k lenne, ami kétszer annyi, mint a rendes ára...
-
CséZé
őstag
urak!
valaki nem tud valami hivatalos infót az i3-2100T forgalmazását illetőleg?
-
CséZé
őstag
nem hiszem el h sehol sincs még 2100T...
-
CséZé
őstag
jelentem, megjött a lap!
-
CséZé
őstag
iPonban 25910 a Giga H67N-USB3, akit érdekel...
ASRock 29k. -
CséZé
őstag
Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 lap 24600 pízért megrendelve.
holnap vagy holnapután meg is érkezik. -
CséZé
őstag
srácok bajban vagyok!
tegnap este derült ki, hogy nem jutok hozzá egy bizonyos pénzmaghoz, és mivel csóró egyetemista vagyok 2 lehetőség közül választhatok:
1) Brazos, Wesena ház, valami 2.5-es winyó
2) H67, i3-2100, 10k alatt ház kitudja milyen táppal
nem nagyon tudom mi legyen, elvileg elég a Brazos ahhoz, amit a gépen csinálok. (net, HD, zene, Office)
-
CséZé
őstag
A H61-es chipset mivel tud kevesebbet a H67-nél?
-
CséZé
őstag
uraim!
érdemes akkor az ASRock H67M-ITX-et megvenni?
-
CséZé
őstag
írtam egy hardveraprós srácnak, hogy tud-e SB ITX alaplapokat szerezni.
Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 29.900 Ft
Intel Media DH67CF (BOXDH67CFB3) 32.900 Ftezek vannak, csak nekem tűnik drágának?
-
CséZé
őstag
uraim!
van már hír a javított 1155-ös lapok árusításának dátumát illetően?
-
CséZé
őstag
-
CséZé
őstag
amúgy most nézem, hogy rohadtul nem lehet még kapni semmiféle 1155-ös ITX alaplapot...
-
CséZé
őstag
Silverstone PT-09, nekem kell egy ilyen ház. szerintetek szállítanak idehaza?
-
CséZé
őstag
Nem kizárt.
Minden jár most a fejemben. Akartam Brazos-t, de tartok tőle, hogy gyenge. Akartam laptopot, de annyim meg nincs, hogy normálisat vegyek. Lehet SB lesz belőle. Az gyors is meg van is rá keret.toldy: na megint kűfőd...
egyébként csak nekem van elb*szódva a mylemon teteje? -
CséZé
őstag
nem tudja valaki mikor lesz kapható az i3-2100T?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged