- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Szerintem ezt a témát ne nyissuk ki, pláne itt.
Nálam pl. a HDMI kábel az USB --> SPDIF bridge és a DAC közé kellett.
Kínai olcsó nem szólt olyan jól, mint egy Kácsa Audio ezüstözött réz szálas prémium HDMI kábel.
Nem TMDS adatfolyam, hanem IIS. Ebben a felhasználásban képi információ nem is megy a kábelen, csak digitális "hang".
Akkor meg ne hallgasd egyszer se az egymás után sorba kötött switchek hangját. -
Francia91
veterán
Ráadásul GTX 1080 MXM nem nagyon van 100 ezer alatt. Esetleg szökőévente...
Nekem mondjuk annyiban jó, hogy van egy DELL Precision M6800-as laptopom, ugyanilyen MXM 3.0B foglalattal, 1080 MXM is belemegy, a teteje pedig a Quadro P5000 Mobile, amit megeszik -
Pista0001
addikt
Csak épp durván drága még ez is, nem hogy a Velka...
sasNAXO: sokan sok dolgot rendeltek már Aliról, el is hiszem, hogy működik a dolog, csak valahogy a kártyaadataimat nem adom meg szívesen. Paypal jobb lenne... Másrészt még ez is drága, és még szállítás is jön rá. Reméltem, hogy találok elégvolcsó opciót, hogy legalább elgondolkodtató legyen a dolog.
-
Pista0001
addikt
Ezek vagy nagyok, vagy drágák, vagy mindkettő...
#58910 coccolino: Csakis rövid. Úgy nézem, ezek az Alis dobozok a legkisebbek. Alaplap, max 170-180-as vga, 1U/flex táp, 1 2,5-es drive... Sokszor 2 "előlapi" usb is van. 20 centinél alig magasabb némelyik, kicsit több, mint 10 centi szélesek, a mélységük is 20 centi körüli, talán annyi se némelyik. Már csak forrást kell találni... Amcsi amazonon bezzeg vannak ilyenek
Ez az eddigi legkisebb, amit találtam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android játékok topikja
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest