- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
viperabácsi #59570 üzenetére
Fél év gari van rá, amit érvényesíteni is nehéz, ha bajom lenne vele, szóval ha ilyemsibe futok, megpróbálom kideríteni, mi a gyíkja, utána vagy javítják, vagy eldobom. Pont úgy, mint egy lejárt garis, samsung, acer, asus, asrock, gigabyte, msi cuccal tenném...
De mivel elég sok ilyen xarságom van, és mindenhonnan veszegettem mindenféle dolgot, nagyjából azt látom, hogy semmi se megy tönkre. Van sokéves kínai médialejátszóm, semmi baja, xiaomi ax 3600-as routereim több is, mind megy a mai napig 200 napos uptime-okkal is, aliról rendelt pico psu-kkal sincs semmi baj, szóval nem tudom ki és hol olvasott, és miről olvasott, én ilyesmit nem találtam, és a saját példámon keresztül se tudom megerősíteni.
Ellenben nagyon sok év után történt velem is hasonló, itthon vett arctic p14pwm pst argb ventin makkant meg a led sor egyik fele, ha megyek Pestre, leadom cserére, és ennyi, sok év alatt nagyonsok milliós vételárból egy 6K-s venti, amin garis ügyintézés lesz, szóval én nem dramatizálnám túl.
De van aliról 200K-s lcd kijelzőm autóba, 100K-s androidos autórádióm, 100K-s andoid auto adapterem, mindegyik rendben működik, vannak 5-6 ezer forintos biztonsági kameráim is, amik fent vannak a falon saccra 8-10 éve, egy röccenés se volt, vettem 12 usb-s bányász lapokat procikkal 8-10-et biztosan, mind teszik a dolgukat mindenféle hiba nélkül.
Szóval én pont a másik oldalt látom, nem tudok róla, hogy ezek, vagy bármi más olyan könnyen tönkre tudna -akarna menni.
Az az eszköz, amit kiváltottam vele, kb 1.2M lenne, hasonló darabokból összerakva árban több, fogyasztásban szintén, szóval egyelőre még jó vagyok.
Természetesen ha történik vele valami, az se marad titokban, bármikor megeshet velem is.Ellenben ha nem titok, osszatok már meg itt bármiféle külső linket, ahol ezekhez a kínai itx vagy mini pc-khez kapcsolódó rossz történetek vannak leírva.
-
válasz
viperabácsi #59570 üzenetére
Amit olvastam eddig külföldi oldalakon meg Amazon visszajelzéseken... némelyik csak 1 évet bír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest