- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Oliverda #49126 üzenetére
Szerintem ez tök random, hogy ki milyen lappal szív. Nálam az Asus a legpozitívabb minden tekintetben igaz én Intel vonalon nyomulok főleg. Leginkább Gigabyte deszkákkal/vga-kkal szívtam, pedig azt mindenki dicséri, nálam meg relative sok tönkrement. De pl nem rég adtam el egy Asus lapot, nálam 1,5 évig ment betonstabilan többféle kittel, a vevő meg beletett egy 2x2-es ramot aztán nem indult neki. Először elindult neki 1 modullal, de kettővel nem volt hajlandó, aztán egyszer csak csiribú-csiribá elindult neki a másik is. Igazából abból ahányféleképpen előidézhető valami hibajelenség csak nagyon keveset fed le egy-egy user átlagos használat során.
Minőségre (ha lennének ilyen jellegű infóim) inkább egy nagyker gariztatási statisztikái alapján következtetnék, hogy egyénileg kinek mivel van gondja az kb semennyire nem reprezentatív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged