Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25
üzenetére
3, Szerintem akkor csak 3db fér be biztosan: kettő a ház aljába, egy pedig az alaplapi tálcára, a tápegység mögé. A negyediknek a HDD tartó lemezt nem tudom, hogy fel lehet-e szerelni a ház tetejébe, és elfér-e alatta a HDD+VGA?
(#47406) kisza25
Ja, aprón elég jó áron dobálják az M.2-es SSD-ket, érdemes rámenni!
18k HUF-ért ajándék, nincs alternatívája.
-
Seep
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
1. ha hosszabb tapod van 170 - 180mm akkor csak 170mm hosszu VGA fer be. ha csak valami rovid tap akkor befer hosszabb is a kabelektol fuggoen.
2. ha normalis 2 szlot magas a vga akkor igen befer a normal venti
3. nem tudom biztosan, tobbi metises megmondja. A metis plusba 1 ssd befer az oldalfal es a mervitolemez koze, 2 meg a padlolemezre. 1 lehet meg mehetne a tap oldalara allitva. -
Grave_444
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
1. Nem, a táptól függ. 190mm szerintem sima ügy, talán hosszabb is. Táp ugye lehet 140-160mm magas is.
2. A felső nyílás igen, én tettem egy fix 5V-os ventit, amit ki is tudtam kapcsolni és meghálálta a kártya, szerintem érdemes egyet beszerelni. Befele fújt. (A hátsó pedig szívott kifele azt hiszem)
3. Igen. Kivéve ha akkora hűtőt raksz bele, mint én és alulra egy se fér.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként megfordítható az alaplap is benne minimális moddal vagy talán az se kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)