Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Buckey
üzenetére
Ismerős absztrakció, majd ha 1x megjön az esztétikusabb CPU hűtő teszek fel képet én is.
Annyi észrevétel, hogy ha te ezt monitoron kívül mással is össze akarod kötni pl.: analóg bemenetű erősítő, vagy rádiót hallgatni a közelében, akkor a AC-DC PSU földelését össze kellene kötni az alaplap összes csavarjával, és a hátlapi lemezzel.
A sípolást le tudod minimalizálni, ha a legmélyebb energiatakarékos szintet/szinteket letiltod Bios-ban.
Maga az AC-DC elég rendes alap fogyasztással rendelkezik, mindegy hogy a gép mögötte 1 vagy 3W-ot fogyaszt készenlétben.Nekem 2db 150W-os tápra van szétosztva a lópikulányi terhelés (3570T+hangkártya) nem sípol egyik táp sem, ha nem kötök rá semmit a csatlakozóra akkor sem.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Buckey
üzenetére
A végeredményre nagyon kíváncsi vagyok, mert én is tervezem "lap(osabb)ra szerelni" a gépet!
Ja, és nyugodt lehetsz, a tápod garantáltan nem fog túlmelegedni, nálam az 55 W-os kockatáp is remekül elvan egy i3-6100-as konfig előtt (lásd adatlapomat), igaz, nekem nincs vinyóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ja, és nyugodt lehetsz, a tápod garantáltan nem fog túlmelegedni, nálam az 55 W-os kockatáp is remekül elvan egy i3-6100-as konfig előtt (lásd adatlapomat), igaz, nekem nincs vinyóm.