- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
devil-k #35217 üzenetére
Irigy vagyok, vagyis inkább nagyon együtt tudok örülni veletek. Ezen a Chopin házon már pár hónapja megakadt a szemem, azóta kattogok rajta, észbontóan szép! Örülök, hogy első kézből is van már infó róla, pláne, hogy ilyen jók. Ebbe nekem is muszáj lesz építenem egy gépet, "ha addig élek is".
-
eight
senior tag
válasz
devil-k #35217 üzenetére
A B150i Aura egy nagyon stabil kis lap. Ilyet vettem pár hónapja a gyerek gépébe. Először kicsit aggódtam, hogy olyan rgb-s vérpistike lap lesz, de kellemesen csalódtam. Van egy lassú kellemes módja a ledeknek, amitől a füstüveg mögül csak egy halvány plazma-lámpára emlékeztető színes hullámzás tükröződik vissza a lap alól, szerintem tetszetős.
Rendesen ki van használva a gép, fut rajta éjjel nappal vagy 3 játékszerver és a gyerek azért 30-60 percre meg is kergeti minden nap, de sose volt vele semmilyen stabilitási vagy egyéb gond. Intel LAN, M2 és egész jó analóg hang.... nem lesz vele gondod szerintem.Gratula a konfighoz, bár az én kis világomban egy PC-be dukál a DGPU is, egy 1050 pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest