- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hoffman_ #53303 üzenetére
ez megeshet, bár a bordát kézzel nézegettem anno, nem vettem észre enyhe melegedésnél többet.
simán lehet hogy csak azért mert annyira fos a termikus kontaktamúgy komolyan, én nem értem miért nem lehet értelmes VRM hűtést tervezni, nem bonyolult. kell egy coldplate, egy heatpipe, meg egy jó sűrű finstack és kész. folyton ezeket az edgelorg mega gémer szarokat erőltetik, csak a dizájn az érdekes ferde vágások, párducok, tankok. meg persze RGB.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest