Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janby
tag
válasz
hegegabi80 #46439 üzenetére
Ja, hogy ilyen profil
Teljesen másra gondoltam megint. Így már értem, hogy miért nem tartasz hibától
Dolgoztam ilyen profillal, úgyhogy elég jól ismerem. Jó masszív szerkezeteket lehet belőle összehozni
Az alaplaptartó lemez hiányával kapcsolatban nincsenek tapasztalatok a neten? Terhelés alatt biztosan fűtik egymást(VGA,lap), de mindkettő elég jól bírja szerintem. Esetleg föléjük helyezett ventikkel lehet csökkenteni a hőterehelést.(#46441) Mercutio_:Esetleg csipogó volt már az alaplapra kötve? Hátha az megmondja, merre érdemes folytatni a hibakeresést...
Új hozzászólás Aktív témák
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Synology NAS
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest