Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
A videón én is néztem a helyet, jó lenne tudni, mekkora hűtő van benne jelenleg. A kép csalóka, mert az ODD alatt még van egy vastagabb fémkeret a házban, az is számít.
Codegány a tápja miatt volt felejtős, viszont most nézem, hogy mintha teljes méretű táp lenne benne, abból viszont van itthon egy igen jóféle Chieftec. Igaz, procihoz még nincs külön csati rajta (asszem, mert van vagy 6 éves), de átalakítót lehet kapni, és ha jól láttam, teljes méretű lehet a házban az ODD... Na, most elgondolkodtam...Eddig alapvetően elutasítottam a codegent a tápja miatt, mert amúgy pofára meg tetszik.
Az egyedüli baja talán a mélysége lehet, elég nagynak tűnik hátrafelé...
Mindenesetre köszi a tippet, most megint át kell értékelnem pár dolgot.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest