-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pozitívan csalódtam a Asrock H77M lapomban: zökkenőmentesen vissza tudtam venni a CPU feszültségét: ofset -0,12V és Load line Calibration Level5 beállításokkal. Most 0,764V/1.008V-ot ír aida64, kerek 10C° hűvösebb lett a CPU!
A VGA-nak beállítottam egy meredekebb ventilátorprofilt, így 80C°-nál tetőzik, és ha belefér a 250W-ba akkor tartja is az 1006Mhz-es magórajelet. eredetileg csak 75-80 C°-nál kezdett dolgozni a venti és elég meredek felfutással, "vasalószaga" volt a belőle kiáramló levegőnek.
Hangosabb lett valamennyire, de én sokkal nyugodtabbGép összerakva, még egy Win 8.1 install van hátra.
Nagyon tetszik a végeredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest