-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Bullllit #19432 üzenetére
Nekem egy FreeNAS konfig van pont egy ilyen lap köré építve.
Sosem töltöttem vele, csak tárolásra használom, régebben másik gépről viszont töltöttem rá, mint hálózati meghajtó, ezres nagyságrendnél már bevillant a lemeztúlterhelés, de a proci egyébként jól bírja, egy 4 lemezes RAID-Z tömb van rábízva, 8GB RAM, meg egy 350w-os Enermax társaságában. Prodigy ház, 23-as front ventivel, OS pendrive-ról megy.
Olcsó, célnak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingatlanos topic!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest