Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- iPhone topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Pista0001 #17744 üzenetére
Nyilván, olyasmire gondoltam csak, mint pl. a Notebook-oknál is szokták írni, hogy X és Y típusokat esetleg érdemes megnézni. De itt ez biztos összetettebb kérdés, mint ahogy az asztali gépeknél is az, a sok variálható alkatrész miatt.
Amúgy még ha nekem kéne, utána is olvasnék rendesen, de egyszerűen nincs idegzetem másnak 20 ezret spórolni, mikor már egyszer ajánlottam neki egy normális új konfigot (és nem mellesleg van rá pénze). Akkor pattanok, köszi az eddigi helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Fujifilm X
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest