- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Lassan elkészül a kis gépem, majdnem kész állapotba sikerült hoznom.
Szóval egy PIII-as Compaq Ipaq Desktop pc házába költöztettem a rendszerem.
J&W MINIX 780G-SP128M,
Amd X2 4850E@2500mhz,
Kingston 2GB 800MHz DDR2 Sodimm,
Samsung HD642JJ,
DPS-300AB-9CHiányosságait igyekszem mihamarabb befejezni, mint pl. az előlapi audio szekció bekötése. Mondjuk nincs rájuk szükségem, de az Usb-re igen, viszont azokat sikerült bekötnöm.
Odd nyílására kell még valami ötlet, mert az nem lesz benne és el sem férne, mert a hdd került a helyére.
Sajna a festés nem lett az igazi, ahogy vártam, mert ez volt életem első próbálkozása.
Matt pirosra akartam az előlapot, de nem kaptam, bár ezzel sem rossz.
Talán, majd ha a matricák is felkerülnek, megtörik a dominanciája.
Venti lapátjait szerettem volna még szintén pirosra, de nem mertem nekiállni.
Féltem, hogy elcseszem a világ legjobb ventijét és vehetek egy újat.Ne kíméljetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest