- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#15027) op9:
Én meg ahogy számolgattam olyan 20-70W között fogyasztana a konfig (H61-es ITX alaplap + Celeron G1620 + 4GB DDR3 + 64GB SSD). DC-ről mérve maxxxxx. 45W, AC oldalról 60W. szerintem ha olyat nézel ami le tud adni folyamatosan 6-7A 12V akkor azzal már túl is biztosítottad a dolgot!
(nálam !DC-12V-ról! max 65W-ot eszik a cucc intel burn in teszt alatt, idle 16,7W(kikapcsolt hdd mellett).
(#15036) batagy:
Nem teljesen, ebben a méretben vettem:[link]
Annyi történt hogy a csatlakozók helyére be lett forrasztva a fixre az előlapi kábel, és a +12V-ot a "Case-FAN" csatlakozóról kapja. A hátlapja lett csak "forgácsolva"Ez egy Nexus low-7000 R2, a ventilátor tartó alul lemezek nélkül, és egy kicsit elgörbítve :[link]
(#15038) tlac:
Ez egy nagyon régi modell, hogy már nem is lehet kapni: Morex 3777:[link] Itt aprón vettem bő 3 éve, és átesett egy kis átalakításon, hogy bele tudjak rakni egy 12cm-es ventilátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPad topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest