- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
#22145024 #14304 üzenetére
Egyrészt az csak az ÁFA-határ, egészen 150 EUR-ig még vámmentes; másodsorban csak a termék árára vonatkozik, tehát a szállítást nem kell hozzá számolnod; harmadrészt pedig honnan fogják tudni, hogy mennyit ér? Ma is érkezett két íbéjről rendelt csomagom HK-ból, bár direkt úgy rendeltem, hogy a 22 EUR határ alatt legyenek, de még így is kapásból ráírták, hogy "Gift, value 10 USD". Az áfa- és vám-számítás pedig vagy számla vagy pedig az eladó értéknyilatkozata alapján történik.
Ha ebayen is van, meg tudom rendelni magamnak, csak ilyennel nem rémlik, hogy találkoztam volna ott, ezért érdekelt. Meg még mindig ott van az adapter.hu bolt is, a 120W (4A@12V) nekem még sztem elég is lenne az Atom + 2x3.5"-hez, ezért is írtam, hogy még csak erősen gondolkozok rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest