Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CL Smooth
tag
Egyébként igazad van, tényleg ne robogóval csajozzon az ember, ámbár hozzáteszem, van azért olyan robogó amivel lehet meglepetéseket okozni. Mint nemrég írtam volt pár éve egy 180-as runnerem, na az ahogy külsőre kinézett, a legkevésbé sem volt csajozós motor.
Sokan le is nézték mikor odagurultam, hát mi ez a romhalmaz mondták nekem, nem tudták mi lakozik benne, csak azt látták egy sz@ros robogó ami ráadásul még kopottas külsővel is rendelkezik. Én melóba járásra használtam jó időben, meg a környékünkön rohangálni, a Széchenyi hegy lábánál lakom és jó pár ismerősöm lakik fent a hegyen, nyáron rengeteg összejövetel szokott lenni, ahova csak úgy felugrani gyalog, kerékpárral, bringával nem egyszerű feladat. Autóm meg nem volt és nem is akartam. Egyik ismerősömnél kerti sütögetés volt, mikor odaértem már ittas volt a társaság, viccelődtek is szegény runneren a haverok, mondtam az egyik lány ismerősömnek, hát gyere elviszlek egy körre ezzel a romhalmazzal, nesze itt a sisak. Annyit mondhatok szegény lány remegve szált le.
Semmi túlzás, tényleg, majd egy tanknyi benzint hajtottam ki aznap este ,mert egymás után vittem a csajokat , haverokat. Jó biztos rátett az ittasságuk is a feelingre, de mocskosul ment a gép. Akkor már eléggé éreztem a masinát, kezeim között volt egy ideje, gyakorlatilag nyél gázon közlekedtünk, 140 körül. Emelkedőn 2-3 autót kielőztem felfelé. Pislogtak az autósok is meg az utasom is. Jó buli volt.
Mondták is a csajok, hogy te milyen jól motorozol, majd besz@rtam a röhögéstől!
A napokban gondoltam rá kéne megint egy bráner! 125-ös ön gondolkozom, de lehet 180-as lesz belőle. Egyébként volt utána jó pár robogóm, nagyobb 4 ütemű is, Bár a leo 250-es nem volt rossz, de egyik sem közelíti meg a 180-as runner feelinget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest