Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Aprilia Scarabeo 50-esekről mi a véleményetek? A cél az lenne, hogy városban közlekedjek vele a 2 literes 1,5 tonnás autóm helyett vagy akár néha főúton de csak kis távon használva.
Amiért nekem tetszik: viszonylag nagy méretű bár nem vagyok nagydarab de nem árt ha nem egy hokedlin ülök gondolom én. Nagyok a kerekei amik az úthibákat jobban kiegyenlítik. Aránylag jól megy 30-60 között ami városban előny bár csak 72 a vége de sebaj úgyis csak 45-el lehetne vele menni hivatalosan. Ahogy néztem már 100 forint vagy akár alatta is lehet ilyeneket kapni jó állapotban.
Neten 1,5 és 3 liter közötti fogyasztást találtam, melyik közelíthet a valósághoz? Létezik, hogy 1,5 literrel beérje? + Mennyiért lehet venni ezekre koffert a csomagtartóra? Van amelyiket azzal együtt árulják van amelyiken nincs.
12V rendszerűek, azaz 12V akku van ezekben, de van generátor is vagy hogyan működnek ezek? Gondolom csak van benne valahol
akkor viszont miért van egyszerre önindító és berúgó kar is? A berúgó kar már csak vészmegoldás lenne?
2T azaz kétüteműek akkor ezekbe is folyamatosan önteni kell az olajat a benzin mellé? Azt megtaláltam már, hogy a benzintank mellett van az 1 literes olajtank de vajon milyen gyorsan eszi meg azt az 1 litert?
Automata váltót írnak pár helyen hozzá, de az hogyan működik? Kuplung van ezen egyáltalán? Csak mert a két kar az a két fékkar + egyik markolat ugye a gázmarkolat de akkor ez úgy működik, hogy gázt adok és megy?
Bocsi a sok hülye kérdésért
És előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AM 5 lapok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest