-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Szüleimnél váltottam a T-s internetről DIGI 100/50-re. A notebook amin neteznek amikor kábellel kapcsolódik a DIGI-s dobozhoz akkor hozza is a 100/50 Mbps-es sebességet.
Mivel a T-s routert már nem használhatják Wi-Fi eléréshez előástam nekik az én régi WRT54G (V5) routeremet és bekötöttem (gyári fw). (Ennek G-s wifi sebessége elegendő volna annak az egy mobilnak ami wifi-s a házban.)
A gond a kábelen keresztüli kapcsolat sebességével van.
A notebook továbbra is kábellel csatlakozik csak most a router-hez, viszont a mért sebesség csak 35 Mbps körüli annak ellenére, hogy nem wifivel hanem kábellel csatlakozik. Két CAT5E-s gyári kábellel is kipróbáltam de mindkettőnél csak 35 Mbps volt a sebesség. Az ethernet portok gondolom 10/100-asok, azok alapján azt gondoltam, hogy hozni fogja a 100/50 körüli sebességet.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest