- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
ha direktben is szakad akkor sztem ne a router körül keresd a hibat. ha a másik géppel nem szakad akkor a szolgaltatónal se nagyon lehet a bajt..
én ezt probalnam: egy bios default (wake on lan, Power On By External Modems /disable/ stb. meg ki tudja milyen hálozattal kapcsolatos be/elállítasok lehetnek még - miatt) majd tiltsd le az integralt hálozati kartyat és probald ki egy másik hálokártyával, direktbe kötve kábellel. én bontóban vettem 4-500-é régi 3Com 3C980TX-M 10/100 hálokartyat mer az ujabb SMC akarhányas és Realtek hálókártyával is problémáim voltak pl wake on lan ébresztés soran, pedig látszolag rendben müködött meg be volt állitva, aztan ebböl a régi vagy 8 éves kártyával meg kettö is simán viszi és jol müködik.
aztan ha igy is ugyanazt produkálja.. hát agyalunk majd tovabb -
veze
őstag
ha jol értem csak akkor szakad ha az "uj" (asszony gépe) gép ba van kapcsolva. ha az nem megy akkor minden franko.. és a router beállitásai ugyanazok mint amivel elötte jo volt.kivéve az uj hálozati kártya MAC address klónozasa. ha igen, akkor nem nem tartom valószinünek hogy a router fw ét kéne lecserélni csak azért mert a hálozaton egy uj gép jelent meg ( uj hardverösszetevökkel)
probald meg ha vezetékkel kötöd össze a gépet a routerrel akkor is csinalja e ezt? mert ha nem, akkor máris szükitve lett a a hibalehetöség a wifis kártya illetve annak beállitásai köré..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged