- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
Másik telóra osztottam netet már netet, egész délután ment, egyszer sem dobta le azt aki rá volt csatlakozva. A híváslistás dologhoz, iOS 17-el elvileg növelni fogják a méretet (hű igen ezt is eladják majd újításként). Nekem a 100 is bőven elég sosem tekertem le az aljára, nyilván annak fontos akinek sok hívása van egy nap pl munka miatt.
-
esbii22
őstag
“Arról nem is beszélve mennyi app fizetős rá te jó ég a telefon árát még1x el lehet költeni rá.....”
Ez egy akkora bullshit.
Ugyanazokat az appokat használom iOS-en mint anno droidon. Ami droidon ingyenes az itt is. Én szívesen fizetek alkalmazásért ha megéri, ezzel támogatom a fejlesztőt is.“de nem kell amikor volt is szabadultam 2 hét után tőle,mert annyira buta és visszamaradott személyre szabhatatlan os-e van.”
Valószínűleg az iOS-t nem neked tervezték. Ez jól is van így, aki mindenbe bele akar nyúlni az használjon droidot. -
esbii22
őstag
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
Úgy látom neked nem kis gondjaid vannak az Apple-el
Csúnya Apple kihagyta a töltőt a dobozból, kérdem én, utána a Samsung mit csinált ? Ugyanúgy kihagyta a töltőt meg a fülest, pedig anno S9-hez fasza kis akg fülest adott a Samu. Akkor a Samu nem ment szembe az elveivel?
-
esbii22
őstag
Örömteli lenni az akksi növekedés, valószínűleg jövő ősszel/télen fogom nyugdíjazni a 11-et, meglátjuk mit villant addig az Apple. Bár én a 16-ot is megvárom, aztán majd kiderül a kettő közül melyik fogja jobban megérni jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest