Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Ez az egyik legnagyobb hátránya amit fel nem foghatok és nem tudom megérteni mire fel ez a korlát?
100 hívás nálam alig 1,5 - 2 nap, szerdán délelőtt már nem látom a híváslistában aki hétfőn délelőtt keresett, vagy nem vette fel, nem tudom visszahívniAz nagyon parádés, hogy az rendszeren belül jelzi, hogy megérkezett az SMS (imessage) de rendszeren kívül, miért nincs kézbesítés visszajelzés???
-
Hallosz
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
Nekem max pár percig megy a net osztás rajta. Ha véletlenül lezárom a kijelzőt szinte biztos hogy dobja is. De tudtommal másnál is fentáll ez a probléma. A lányom szerint az egyetemen is sokan küzdöttek ezzel. (4 féléves hallgató) De sokszor már elve el se indul. Pc-re megoldás a kábel, ezt is más régi userektől tudom.
Hívás lista: nálam megszokott volt droidon hogy 3-4 hónapra visszamenőleg is tudtam számot visszakeresni. Persze megoldja az ember az ilyen helyzeteket csak kellemetlen főleg hogy előzetesen erről sehol nem olvastam.
De amivel nálam nagyon megvettek az a törés teszt, meg a fizetés, kijelző feloldás. Eszméletlenül ropi házba került a P30.... kész felüdülés volt hogy utána az I11 milyen jól bírja a gyűrődést. Pedig már elég régóta csak minőségi tokokat használok. -
7Heads Drago
veterán
Nem kell bele nyúlni az OS-be én már sokkal hamarabb falba futottam: 100 hívásig terjed a hívás infója? Nehezen akartam elhinni. Vagy hogy 2023-ban vezetékesen kell rákötnöm a telot pc-re hogy stabil legyen az osztott net, mert bármikor eldobhatja? Másik telora meg se próbáljak netet osztani mert jó eséllyel dobja is??? Az ilyen Apple húzások számomra bazárivá zsugorítják az összes iPhonet.
Az a mákjuk hogy azért van amit nagyon eltaláltak viszont és nincs kedvem végig menni az androidos gyártókon hogy melyiknek élhető számomra a rendszere. -
Frozen
addikt
Csak annyira,hogy az office pl androidon 1 hónap probaverziot ad ,de ioson egyből fizes érte.... csak egy példa volt....
#63Razzul
"Számháború és az alma nem vesz részt ,,ez egy nagy butaság . A samsung ugy rátud zoomolni és ugy feltud nagyítani képeket a távolból amiken tisztán kivehető bármi. Ellenben az almánál látszodik egy nagy homályos paca. De elhiszik sokan hogy mennyire jó a kamerája. Szépen benyalják a teszteket ahol valszeg fizetnek a tesztelőknek ,hogy az alma javára hozza ki jobbra az összegzést. Én azt mondom probáld ki .
Ez kb egy olyan dolog mikor merül a telefon és sietsz valahova egy fogmosás alatt betol a töltő 10-20% ot amivel órákra elvagy vagy tol rajta 3% ot ami kb fél óra alatt kimerül....Nagyon beetetős a média, én sokat nem várok az akku növekedéstől sem mondtam szerintem az a17 többet kér be és ezért növelnek. Az üzemidőn valószínűleg percekkel lesz csak több mint a tavalyi model.
A zoomal is a samsung után mennek csak le vannak maradva elég rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest