Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
Nem kell bele nyúlni az OS-be én már sokkal hamarabb falba futottam: 100 hívásig terjed a hívás infója? Nehezen akartam elhinni. Vagy hogy 2023-ban vezetékesen kell rákötnöm a telot pc-re hogy stabil legyen az osztott net, mert bármikor eldobhatja? Másik telora meg se próbáljak netet osztani mert jó eséllyel dobja is??? Az ilyen Apple húzások számomra bazárivá zsugorítják az összes iPhonet.
Az a mákjuk hogy azért van amit nagyon eltaláltak viszont és nincs kedvem végig menni az androidos gyártókon hogy melyiknek élhető számomra a rendszere. -
Frozen
addikt
Csak annyira,hogy az office pl androidon 1 hónap probaverziot ad ,de ioson egyből fizes érte.... csak egy példa volt....
#63Razzul
"Számháború és az alma nem vesz részt ,,ez egy nagy butaság . A samsung ugy rátud zoomolni és ugy feltud nagyítani képeket a távolból amiken tisztán kivehető bármi. Ellenben az almánál látszodik egy nagy homályos paca. De elhiszik sokan hogy mennyire jó a kamerája
. Szépen benyalják a teszteket ahol valszeg fizetnek a tesztelőknek ,hogy az alma javára hozza ki jobbra az összegzést. Én azt mondom probáld ki .
Ez kb egy olyan dolog mikor merül a telefon és sietsz valahova egy fogmosás alatt betol a töltő 10-20% ot amivel órákra elvagy vagy tol rajta 3% ot ami kb fél óra alatt kimerül....Nagyon beetetős a média, én sokat nem várok az akku növekedéstől sem mondtam szerintem az a17 többet kér be és ezért növelnek. Az üzemidőn valószínűleg percekkel lesz csak több mint a tavalyi model.
A zoomal is a samsung után mennek csak le vannak maradva elég rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szépen benyalják a teszteket ahol valszeg fizetnek a tesztelőknek ,hogy az alma javára hozza ki jobbra az összegzést. Én azt mondom probáld ki .