Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabela
csendes tag
Nem egészen értem, hogy a nagyobb akku miért eredményezné azt, hogy nem venne az ember egy Magsafe akkut? Józan paraszti ésszel gondolkodva egy szép kerek évfordulós (15) telefon esetén minél több mindent beakar idén pakolni az Apple az új szériás Iphoneokba, hogy ezzel sarkallja az embereket telefoncserére, vagy ökoszisztéma váltásra. Köztük én is így fogok tenni Androidról most először
Ezek legit infók jelenleg is, hogy az Apple óriási eladási számokban gondolkozik idén, már most számtalan baromi ígéretes újítás érkezik pletykák szerint, aztán kitudja mik még azok amik csak a bemutatón fognak kiderülni.
Egyébként frissült a Macrumors cikk, idézem:
Update: The Weibo user behind the battery capacity rumor has now cautioned that it should be treated with caution and not taken too seriously.Szerintem kapott egy irgum-burgumot valahonnan felülről, valamiért ezt először nem hangsúlyozta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest