- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én pont ezért adtam el régen az applét 2 hét múlva és vettem egy 250 euros samsungot ,mert ugyan azt tudja töredék áron 5-6 év szervíztámogatás minek? 2 évente új telefont vehetek ha akarok 5-6 év múlva lényegesen jobb telefonokat fognak árulni és még mindig csak 50% fogom elkölteni ipari hulladékra azzal szemben mintha vennék egy drága almát az appokat,kellékeket isnkább nem is említem.
"A le van maradva az Apple' a számokban, de amiket jelenleg tud, azokat mind toronymagasan a legjobban tudja,, Mégis mivel tud többet mint a legolcsóbb kínai telefon? kb semmivel számszerűlegg jobb kamera akku ,fent is írták hogy állítolag nem az a lényeg akkor mégis mi? Szóval kicsit nagyon össze vissza érzem az érveléseket. A nem fagy le vagy hibásodik meg ne is írjátok mert fele nem igaz.
Szerintem elsőnek várjuk meg a szeptembert,hogy megjelenjen a széria és azt is ,hogy hivatalosan melyik telefonban milyen akku került. Legföképpen azt,hogy az új a17 es reszelt chip mennyi áramot fog bekérni és hova fog érkezi az üzemidő. A cikk egyébként erről szólt nem arról ,hogy ki utálja vagy szereti a telefonokat. Akinek van esze tudja ,hogy egy túlárazot ipari hulladék az összes mobil márkától függetlenül. (Az hogy ki mit vásárol mindenkinek saját dolga senkit nem kell meggyőzni sem mellette sem ellene) -
Zsolt,72
senior tag
Azért a „gyilkolás és taposás” mellett akad ott egyéb hasznos és érdekes információ is.
A #35 poszt [link] első mondata nem kicsit lepett meg, mert eddigi ismereteim alapján a valóság (és a gyakorlati tapasztalat) éppen ellentétes ezzel: az egyre újabb chip-ek inkább egyre kevesebb fogyasztást eredményeznek, miként erre a Forbes szerzője is kitért: [kép] Várhatóan ez így lesz a 3 nanométeres csíkszélességű A17 esetén is.____
A pletyka már csak ilyen: van, ami bejön és van, ami szétfoszlik. Beszélgetnünk érdemes róla, mert ha a helyén tudjuk kezelni, érdekes véleménycserét eredményezhet. -
Hallosz
senior tag
"iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában"
Minden kétséget kizáróan, kiváló az együttműködése a saját eszközeivel. Legalábbis ez a mondás.
MACBook és i12 kombóval nem ezt tapasztaltam, az internet megosztás is akadozott köztük. A word doksiba nem engedett beleszerkeszteni a telefonon. Stb.Szóval, azt tapasztalom, hogy amihez nekem iOS "ököszisztéma" kellet, ahhoz most elég egy jó droidos készülék.
De, ettől függetlenül meg fogom venni a 15.öt is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest