- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Én pont ezért adtam el régen az applét 2 hét múlva és vettem egy 250 euros samsungot ,mert ugyan azt tudja töredék áron 5-6 év szervíztámogatás minek? 2 évente új telefont vehetek ha akarok 5-6 év múlva lényegesen jobb telefonokat fognak árulni és még mindig csak 50% fogom elkölteni ipari hulladékra azzal szemben mintha vennék egy drága almát az appokat,kellékeket isnkább nem is említem.
"A le van maradva az Apple' a számokban, de amiket jelenleg tud, azokat mind toronymagasan a legjobban tudja,, Mégis mivel tud többet mint a legolcsóbb kínai telefon? kb semmivel számszerűlegg jobb kamera akku ,fent is írták hogy állítolag nem az a lényeg akkor mégis mi? Szóval kicsit nagyon össze vissza érzem az érveléseket. A nem fagy le vagy hibásodik meg ne is írjátok mert fele nem igaz.
Szerintem elsőnek várjuk meg a szeptembert,hogy megjelenjen a széria és azt is ,hogy hivatalosan melyik telefonban milyen akku került. Legföképpen azt,hogy az új a17 es reszelt chip mennyi áramot fog bekérni és hova fog érkezi az üzemidő. A cikk egyébként erről szólt nem arról ,hogy ki utálja vagy szereti a telefonokat. Akinek van esze tudja ,hogy egy túlárazot ipari hulladék az összes mobil márkától függetlenül. (Az hogy ki mit vásárol mindenkinek saját dolga senkit nem kell meggyőzni sem mellette sem ellene)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
aktív tag
Azért a „gyilkolás és taposás” mellett akad ott egyéb hasznos és érdekes információ is.
A #35 poszt [link] első mondata nem kicsit lepett meg, mert eddigi ismereteim alapján a valóság (és a gyakorlati tapasztalat) éppen ellentétes ezzel: az egyre újabb chip-ek inkább egyre kevesebb fogyasztást eredményeznek, miként erre a Forbes szerzője is kitért: [kép] Várhatóan ez így lesz a 3 nanométeres csíkszélességű A17 esetén is.____
A pletyka már csak ilyen: van, ami bejön és van, ami szétfoszlik. Beszélgetnünk érdemes róla, mert ha a helyén tudjuk kezelni, érdekes véleménycserét eredményezhet. -
Hallosz
senior tag
"iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában"
Minden kétséget kizáróan, kiváló az együttműködése a saját eszközeivel. Legalábbis ez a mondás.
MACBook és i12 kombóval nem ezt tapasztaltam, az internet megosztás is akadozott köztük. A word doksiba nem engedett beleszerkeszteni a telefonon. Stb.Szóval, azt tapasztalom, hogy amihez nekem iOS "ököszisztéma" kellet, ahhoz most elég egy jó droidos készülék.
De, ettől függetlenül meg fogom venni a 15.öt is
-