Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Azért a „gyilkolás és taposás” mellett akad ott egyéb hasznos és érdekes információ is.
A #35 poszt [link] első mondata nem kicsit lepett meg, mert eddigi ismereteim alapján a valóság (és a gyakorlati tapasztalat) éppen ellentétes ezzel: az egyre újabb chip-ek inkább egyre kevesebb fogyasztást eredményeznek, miként erre a Forbes szerzője is kitért: [kép] Várhatóan ez így lesz a 3 nanométeres csíkszélességű A17 esetén is.____
A pletyka már csak ilyen: van, ami bejön és van, ami szétfoszlik. Beszélgetnünk érdemes róla, mert ha a helyén tudjuk kezelni, érdekes véleménycserét eredményezhet. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
giroud199 #36 üzenetére
Először nem értettem, miért írtad: “Komoly érvek”, válaszul egy olyan hozzászólásomra, amelyben nem is található érvelés.
Azután a “hasonló androidos készülékek” résznél már egyértelmű volt, hogy eltévesztetted a címzettet (mivel semmilyen ilyen jellegű összevetést nem írtam). Inkább #35 hsz. lesz az, akinek szántad. -
Zsolt,72
senior tag
Utolsó mondathoz: attól függ, mikor kezdtél mobilozni.
Nekem a Nokia 5110/6210/6310i idején 7-10 naponta kellett etetnem a telefont, de még a Symbian OS alatt (kétezres évek dereka, vége) is simán megvolt a 4-6 nap. Természetesen használatától, hálózati jeltől stb függően. Android, iOS időkben max 2 napra emlékszem, tehát a hosszú hétvége, töltés nélkül kilőve. Talán Windows Phone időkben tudta ezt megugrani a Lumia 820 vagy a 640XL LTE… talán, de nem biztos. Régen volt.
-
Zsolt,72
senior tag
Az utolsó mondatoddal nem kívánok (mert nem is lehet
) vitatkozni, ez már csak így van.
A töltéshez: nézegettem a gyártó kínálatát: 5W, 20W, 35W és talán még 67W töltőjük is van. A felhasználók igényeik szerint választhatnak és szerintem az sem ritka, hogy ha valaki iPad- ,vagy MacBook-tulajdonosként már eleve birtokol nagyobb teljesítményű töltőfejet. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
milkabrams #20 üzenetére
Igen, láttam már korábbi posztodban, hogy evégett érdeklődtél, várható-e változás.
-
Zsolt,72
senior tag
„a jack elhagyását azt hiszem a vízállóságra fogták amiről akkor is tudta mindenki hogy ordas nagy kamu”
Az iPhone 7 tesztjéből idézve:
„Nem először okozott már problémákat és adapteres játékokat az, hogy az Apple helyet akart spórolni a telefonjában vagy egyszerűen ódivatúnak tartott egy-egy bevett szabványt, gondoljunk csak a microSIM és a nanoSIM bevezetésére. Most nem a kártya méretét csökkentették, hanem egy, a többség által rendszeresen használt portot pucoltak le”és
„Az Apple kommunikációja egyértelműen arra utal, hogy a vezetékes zenehallgatás a múlté”
Forrás: [link]
-
Zsolt,72
senior tag
Hasonlóan gondolkodunk erről, ami a szigetet és a 120 Hz esetleges kiterjesztését illeti a “normál” modellekre vonatkozóan. Talán egy picit optimistább vagyok, mint te 🙂, majd elválik.
A nem is elhanyagolható mértékű akkunövekedésről szóló pletyi pedig vonzó távlatot nyit. A jelenlegi 13-as utódja a terveim szerint ugyanis valamelyik 15-ös lesz… -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Gyanús, hogy az lesz az (kapszula avagy sziget).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest