- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabela
csendes tag
-
Fabela
csendes tag
Értem én, hogy szar fos iphone meg ilyenek, meg lefizeti az Apple a benchmarkokat, de azért legyünk már tisztában a dolgokkal
Nagyon jó a 100xos zoom meg hasonlók, magam is használtam nagyjából kétszer amíg kipróbáltam, csak értsük meg, hogy az ilyen látszólagos dolgok azok amik bazári beütésűek. Suttyómban a Samsung is kamu holdfotókat lő, a Huawei is ezt csinálta, pukkanak az akksik itt-ott, párásodnak be a kamerák és még sorolhatnám. Lehet, hogy 'le van maradva az Apple' a számokban, de amiket jelenleg tud, azokat mind toronymagasan a legjobban tudja. És azért ne alacsonyítsuk már le az iOSt amikor a legkomolyabban integrált ökoszisztémáról beszélünk úgy általában. Gatyád rámegy persze, hogyha megveszel minden Apple kütyüt, de aztán azok úgy működnek ahogy annak kell is. És ne felejtsük ki az 5-6 éves szoftvertámogatást sem
-
Fabela
csendes tag
Nem egészen értem, hogy a nagyobb akku miért eredményezné azt, hogy nem venne az ember egy Magsafe akkut? Józan paraszti ésszel gondolkodva egy szép kerek évfordulós (15) telefon esetén minél több mindent beakar idén pakolni az Apple az új szériás Iphoneokba, hogy ezzel sarkallja az embereket telefoncserére, vagy ökoszisztéma váltásra. Köztük én is így fogok tenni Androidról most először
Ezek legit infók jelenleg is, hogy az Apple óriási eladási számokban gondolkozik idén, már most számtalan baromi ígéretes újítás érkezik pletykák szerint, aztán kitudja mik még azok amik csak a bemutatón fognak kiderülni.
Egyébként frissült a Macrumors cikk, idézem:
Update: The Weibo user behind the battery capacity rumor has now cautioned that it should be treated with caution and not taken too seriously.Szerintem kapott egy irgum-burgumot valahonnan felülről, valamiért ezt először nem hangsúlyozta
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest