Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Reméljük nem csak pletyka, hanem meg is lépik a nagyobb akksikat. A 13 óta először lesz egy nagyobb ugrás ami ezúttal ténylegesen a fizikai akksi méretnek lenne köszönhető.
-
nagyúr
-
addikt
Eddig is az egyik legjobbak voltak, főleg a max modellek, de ha még növelnek is aksi méretet..
Gondolom már mindegyik kapszulával jön..The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
novinyul
veterán
válasz Elit3Zotya #3 üzenetére
Na de mekkora már a max Egy jobb defender tokban már rendesen húzza a zsebet.
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
nagyúr
Kapszula mint sziget
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Gyanús, hogy az lesz az (kapszula avagy sziget).
-
Garada
őstag
Esélyes az egységes Dynamic Island, én abban bízom, hogy több modell kap végre 120Hz-et és nem csak a Pro modellek kiváltsága lesz még évekig, de ez amolyan naiv álom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Wesiz
tag
látszik hogy john ivy már nincs a cégnél, ő biztos nem hagyná ezt a vastagítást amivel az akkuméret növekedés járni fog
viszont így már kb ugyanakkora telepeket raknának a telefonokba mint az androidos konkurencia, mindezt sokkal jobb fogyasztással, így tényleg brutális üzemidőket hozhatnak majd, a pro max simán lehet 2-3 napra is elég, persze fogyasztástól függően. más kérdés hogy mennyire lesz nehéz, a pro max már így is negyed kiló, ekkora akkuval már a 300 g-ot is elérheti majd. -
aktív tag
Hasonlóan gondolkodunk erről, ami a szigetet és a 120 Hz esetleges kiterjesztését illeti a “normál” modellekre vonatkozóan. Talán egy picit optimistább vagyok, mint te 🙂, majd elválik.
A nem is elhanyagolható mértékű akkunövekedésről szóló pletyi pedig vonzó távlatot nyit. A jelenlegi 13-as utódja a terveim szerint ugyanis valamelyik 15-ös lesz… -
LosBlancosRM
senior tag
Nehogy eltűnjön a ki/be csúszka az AOD beállításokból. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a nagyobb aksit. Volt ekkora ugrás amikor ráfogták erre a jack elhagyását?
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
hankock
tag
Szerintem...
1. akkora mAh emelés lesz amit a mezei halandó észre sem fog venni (pl.: 3279 > 3300)
2. az Apple épkézláb!!!! akku teljesítmény emelés esetén nem tudná a Magsafe akkut 52000.- eladni. -
Wesiz
tag
válasz LosBlancosRM #14 üzenetére
a jack elhagyását azt hiszem a vízállóságra fogták amiről akkor is tudta mindenki hogy ordas nagy kamu mert százával voltak vízálló jack csatlakozós telefonok android fronton.
-
aktív tag
„a jack elhagyását azt hiszem a vízállóságra fogták amiről akkor is tudta mindenki hogy ordas nagy kamu”
Az iPhone 7 tesztjéből idézve:
„Nem először okozott már problémákat és adapteres játékokat az, hogy az Apple helyet akart spórolni a telefonjában vagy egyszerűen ódivatúnak tartott egy-egy bevett szabványt, gondoljunk csak a microSIM és a nanoSIM bevezetésére. Most nem a kártya méretét csökkentették, hanem egy, a többség által rendszeresen használt portot pucoltak le”és
„Az Apple kommunikációja egyértelműen arra utal, hogy a vezetékes zenehallgatás a múlté”
Forrás: [link]
-
milkabrams
őstag
De normális bt codec nincs hozzá. Van otthon egy Sennheiser momentum tws 3 és egy hifiman deva pro és mindkettő nyomorultul szól almás cuccokról.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
aktív tag
válasz milkabrams #20 üzenetére
Igen, láttam már korábbi posztodban, hogy evégett érdeklődtél, várható-e változás.
-
milkabrams
őstag
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ilyen jó telefonban miért nem tudják megoldani, miközben olyan soc-okat gyártanak, amik 15 wattból megoldják azt amit intel 100-ból.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
-
joey04
titán
Az kemény, ha igaz. Így is szinte az egész mezőnyt bucira verik.
-
aktív tag
Az utolsó mondatoddal nem kívánok (mert nem is lehet ) vitatkozni, ez már csak így van.
A töltéshez: nézegettem a gyártó kínálatát: 5W, 20W, 35W és talán még 67W töltőjük is van. A felhasználók igényeik szerint választhatnak és szerintem az sem ritka, hogy ha valaki iPad- ,vagy MacBook-tulajdonosként már eleve birtokol nagyobb teljesítményű töltőfejet. -
Fabela
csendes tag
Nem egészen értem, hogy a nagyobb akku miért eredményezné azt, hogy nem venne az ember egy Magsafe akkut? Józan paraszti ésszel gondolkodva egy szép kerek évfordulós (15) telefon esetén minél több mindent beakar idén pakolni az Apple az új szériás Iphoneokba, hogy ezzel sarkallja az embereket telefoncserére, vagy ökoszisztéma váltásra. Köztük én is így fogok tenni Androidról most először Ezek legit infók jelenleg is, hogy az Apple óriási eladási számokban gondolkozik idén, már most számtalan baromi ígéretes újítás érkezik pletykák szerint, aztán kitudja mik még azok amik csak a bemutatón fognak kiderülni.
Egyébként frissült a Macrumors cikk, idézem:
Update: The Weibo user behind the battery capacity rumor has now cautioned that it should be treated with caution and not taken too seriously.Szerintem kapott egy irgum-burgumot valahonnan felülről, valamiért ezt először nem hangsúlyozta
-
effendi2
tag
13 pro maxom van, a -nagyjából- ugyanakkora akksis androidos telókhoz képest üzemidőben hatalmas a különbség. Van a családban samu a52s, realme gt master, redmi valahány is 4000 mAh körüli akksival, de azok hasonló felhasználás mellett 1-1,5 napot tudnak, a pro max 2-3 napot…
Persze hatalmas, és nehéz, de inkább csak a többi almához képest, az androidos telefonok nem lényegesen kisebbek/könnyebbek.
Szóval igen, az optimalizáción áll vagy bukik a dolog. Nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan telefonom, ami egy töltéssel kihúzott egy hosszú hétvégét[ Szerkesztve ]
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
aktív tag
Utolsó mondathoz: attól függ, mikor kezdtél mobilozni. Nekem a Nokia 5110/6210/6310i idején 7-10 naponta kellett etetnem a telefont, de még a Symbian OS alatt (kétezres évek dereka, vége) is simán megvolt a 4-6 nap. Természetesen használatától, hálózati jeltől stb függően. Android, iOS időkben max 2 napra emlékszem, tehát a hosszú hétvége, töltés nélkül kilőve. Talán Windows Phone időkben tudta ezt megugrani a Lumia 820 vagy a 640XL LTE… talán, de nem biztos. Régen volt.
-
effendi2
tag
-
Frozen
addikt
Szerintem pusztan ez azert van ,mert az a17 chip tobbet fogyaszt. Es nehez lenne ugy eladni a termeket hogy meg addig sem birja az akku mint az elozo modelnel.
Szoval ez a plusz akku arra lesz eleg hogy rapakoljon egy keves extra uzemidot ami szerintem nem orakban merheto pusztan percekben ,hogy jobb legyen a marketing. Minden evben ezt csinaljak reszelnek itt ott kicsit ,hogy el tudjak adni olyan aron az ipari hulladekot amennyit nem is er. Hamarosan egyebkent vmcserelheto akkura is r lesznek kenyszeritve es akkor majd bele lehet tenni a kinai nagy ampereseket meg a dupla akkukat mint regen a telokba. Es megy 4 napig is ..
Sajnos nem elore fejlodunk hanem vissza regen meg a 3310 birt egy hetet addig a mai twlefonok 1 napot sem.. az arakrol kb annyit hogy szepen felemelkedtek ... hiaba na amig talalnak balekot akik perkalnak addig mindig is emelni fog mindegyik gyarto evrol evre.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
giroud199
senior tag
-
nagyúr
-
aktív tag
válasz giroud199 #36 üzenetére
Először nem értettem, miért írtad: “Komoly érvek”, válaszul egy olyan hozzászólásomra, amelyben nem is található érvelés.
Azután a “hasonló androidos készülékek” résznél már egyértelmű volt, hogy eltévesztetted a címzettet (mivel semmilyen ilyen jellegű összevetést nem írtam). Inkább #35 hsz. lesz az, akinek szántad. -
Jagon
tag
Nagyobb akksi lesz ---> újabb ok az áremelésre.
Nemrég lépték át a 3 billió dolláros tőzsdei határt, és hát szeretnének feljebb menni..."Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
Wesiz
tag
"Persze hatalmas, és nehéz, de inkább csak a többi almához képest, az androidos telefonok nem lényegesen kisebbek/könnyebbek."
ez mondjuk pont nem igaz, az iphone-ok bármilyen konkurenciához mérve is kifejezetten nehéz telefonok.
a kb ugyanakkora méretű (kijelzőben és fizikai méretben is) redmi note 12 pro például elég jelentősen, 25%-kal könnyebb mint az iphone 14 pm.
az iphone pro maxnál minden értelemben nagyobb galaxy s23U még tollal együtt is könnyebb mint a nála kisebb iphone.és ez nem csak a max méretű iphone-oknál van jelen, a 6,1 colos 14 pro és a szintén 6,1 colos (fizikai méret is kb ugyanaz) s23 közti súlykülönbség kb 20%, itt is nyilván az iphone a nehezebb.
-
ujvendeg
tag
Remek ez az "áremelés" - "árfolyam korrekció" - játék a szavakkal. A tények ridegebbek.
2023. 01. 06 - 06:12: a hírt az Index pl. ekkor közölte, de megjelent másutt is, külhoni szakoldalakon. Az említett portál híre így kezdődik: "Nem várt lépésre szánta el magát az Apple, márciustól ugyanis globálisan árat emelnek, amire már jó ideje nem volt példa..."
Hat év, óh.... Szervezni kellene valami gyűjtésfélét az Apple részére, amíg zajlik egy tajvani szószátyár képzelt ismeretéről a "szakmai" vita. Ezt kikerülném. De azért, t. szaktársaim, 4-500 mAh erőemelés egy telefon-akku esetében semmiféle telefonház-vastagítást nem indokol: az Android-alapú telefonok világában a lehosszabb készenléti idővel rendelkező telefon - telefon és nem játékgép! - egyúttal az egyik legkönnyebb telefon, és 5000 mAh-s akkut hordoz. Ugyanakkorát, mint A54 - amit vajon mi a fészkes fenéért kellett 20 dkg-os súly fölé emelni? Miközben fél-kisujjnyi fekete keret övezi a kijelzőt... -
nozs23
addikt
Remek ez az "áremelés" - "árfolyam korrekció" - játék a szavakkal. A tények ridegebbek.
2023. 01. 06 - 06:12: a hírt az Index pl. ekkor közölte, de megjelent másutt is, külhoni szakoldalakon. Az említett portál híre így kezdődik: "Nem várt lépésre szánta el magát az Apple, márciustól ugyanis globálisan árat emelnek, amire már jó ideje nem volt példa..."
Milyen globális áremelésről beszélünk, amikor a legnagyobb piacukon nem emelnek árat? Árfolyam korrekciót pedig mindig is csináltak.
2017 iPhone X 1000USD
2022 iPhone 14 Pro 1000USD -
esbii22
őstag
Örömteli lenni az akksi növekedés, valószínűleg jövő ősszel/télen fogom nyugdíjazni a 11-et, meglátjuk mit villant addig az Apple. Bár én a 16-ot is megvárom, aztán majd kiderül a kettő közül melyik fogja jobban megérni jövőre.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
nozs23
addikt
Ugyanaz, nagyobb kijelzovel es akksival. Semmi masban nem jobb, es ez sem mindenkinek jelent elonyt.
Amugy akkor:XS Max - 1100$ - 2018
14 PM - 1100$ - 2022
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ingyenes az Epic Store-ban a Sniper Ghost Warrior Contracts
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen