- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #67 üzenetére
" 100 hívásig terjed a hívás infója?" Pontosan ez az én legnagyobb problémám az iOS-szel.
Ez a 100 darab, kb. két nap, aki hétfőn délelőtt hívott, sokszor szerdán délután már nem tudom megnézni, hogy visszahívtam-e...
-
Frozen
addikt
válasz
Teljes mértékben egyet értek veled, a proci az nagyon jól el van találva ,de lehet csak ez is azért teljesít jól a teszteken ,mert az ios hardwer igénye kevesebb na meg sokkal jobban le van optimalizálva az egyszerű gatyinak mondott os .mondjuk ehez nem is kell nagy tudomány hiszen nem sok állítási lehetőség van. A konkurenciánál már vagy 10 éve olyanok voltak hogy még a led színét is állítani lehetet ,és teljesen érintésmentesen lehetet vezérelni akár kézmozdulatokkal is a telefont több mint 10 éve... Szóval nem előre hanem visszafejlödünk és hozzák a karorákat amin kb semmit nem láttni meg hozzáér az ember és letapicskolta az egész kijelzőt
-
esbii22
őstag
válasz
Másik telóra osztottam netet már netet, egész délután ment, egyszer sem dobta le azt aki rá volt csatlakozva. A híváslistás dologhoz, iOS 17-el elvileg növelni fogják a méretet (hű igen ezt is eladják majd újításként). Nekem a 100 is bőven elég sosem tekertem le az aljára, nyilván annak fontos akinek sok hívása van egy nap pl munka miatt.
-
Frozen
addikt
válasz
7Heads Drago #61 üzenetére
Ez sajnos azért van mert minden évben csak márketing felhajtás csinálnak és a háttérben fejlesztés szinte semmi. Nézd meg a konkurenciát már nem réges rég nem 25-30W al töltik a telefonokat. A memoriából is némelyikben már bőven 10 felett van és ezek típusa is évről évre emelkedik. A kamerából is már az átmérőt nővelik a jobb képekért mint egy fényképezőgépen ,mert megapixelben és minden másban már elégé elől járnak. Ez helyett az alma nem csinál semmit csak mindig a jó marketingel meg egy kicsi itt ott újítással adja el a telefont. Én megtehetném hogy vegyek , de nem kell amikor volt is szabadultam 2 hét után tőle,mert annyira buta és visszamaradott személyre szabhatatlan os-e van. Arról nem is beszélve mennyi app fizetős rá te jó ég a telefon árát még1x el lehet költeni rá..... Na meg mindenért fizetsz töltő, ligting kábel és a többi kacat.
-
ricsike_p20
tag
válasz
7Heads Drago #51 üzenetére
Igen igen,..
ne zavarjon az, hogy egy pár giga RAM-os iphone reggelire megeszi a tucat-giga RAM-os androidos akármit.
-
esbii22
őstag
válasz
Úgy látom neked nem kis gondjaid vannak az Apple-el
Csúnya Apple kihagyta a töltőt a dobozból, kérdem én, utána a Samsung mit csinált ? Ugyanúgy kihagyta a töltőt meg a fülest, pedig anno S9-hez fasza kis akg fülest adott a Samu. Akkor a Samu nem ment szembe az elveivel?
-
nozs23
addikt
válasz
-
Razzul
őstag
válasz
7Heads Drago #49 üzenetére
Sok mindent lehet sok mindennel hasonlítani, csak nincs értelme. Az iPhone X öröklése és az utódjainak a sorrendje a funkciók tekintetében egyértelmű és ezt érdemes hasonlítgatni:
X > XS > 11Pro > 12Pro > 13Pro > 14ProA mostani "alap" széria, azaz a sima 14 az XR utódja, ami a 11 megjelenésével lett átnevezve. A sima iPhone 11 kiadásával pedig épp hogy csökkent az elődhöz képest a modell ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest